Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trunula na trosjedu: Mjesecima držao u stanu preminulu majku

Italija: Franco Sirello (63) rekao je tužitelju da je majka preminula dok ju je hranio jogurtom i mirno priznao da je zatajio njezinu smrt kako bi i dalje primao njezinu mirovinu

Muškarac na sjeveru Italije držao je mjesecima u kući mumificiranu majku kako bi i dalje primao njezinu mirovinu, objavili su tužitelju u subotu. On nije prijavio njezinu smrt i ostavio je truplo 90-godišnje žene da trune na trosjedu na kojemu je umrla.

Nije taknuo tijelo od kolovoza?

Tijelo Albe Peirano otkriveno je u četvrtak u kući u mjestu Albisola nedaleko Savone nakon što je njezin liječnik, koji je nije čuo neko vrijeme, zamolio policiju da provjeri što je s njom. Pronašli su truplo koje nije taknuto od smrti vjerojatno u kolovozu.

Peiranin sin 63-godišnji Franco Sirello rekao je tužitelju da je majka preminula dok ju je hranio jogurtom i mirno priznao da je zatajio njezinu smrt kako bi i dalje primao njezinu mirovinu. 

Mrtvozornik: Nikada takvo nešto nisam vidio

- To je vrlo tužna i apsurdna priča - rekao je tužitelj Giovanni Battista Ferro u Savoni dodajući da je mrtvozornik koji je pregledao mumificirano truplo rekao da nikad nije tako nešto vidio.

Sirello je u stanu živio s autističnim sinom u kasnim 20-im godinama života.

Susjedi su policiji rekli kako nisu primjetili ništa neobično.

Komentari (8)
  • Ja se sjećam kada je u neboderu lik umro, smrad je bio neizdrživ na njegovom katu i nekoliko oko njega. Smrad takav da znaš 120% da je nešto crklo.

    17. 2. 2019,   09:19
  • Za kolko se bu još leševa doznalo

    17. 2. 2019,   09:34
  • Pa to je bilo i u zagrebu ,preminulu majku držao u zatvorenih sobi u krevetu radi mirovine. Ne znam zašto onda majke ne pospreme u zamrzivač??

    17. 2. 2019,   11:56
Message