Obavijesti

News

Komentari 24

Tuga u Malom Taboru: Buktinja mu progutala dom i ušteđevinu

Tuga u Malom Taboru: Buktinja mu progutala dom i ušteđevinu
25

Drvena obiteljska kuća u vlasništvu 58-godišnjeg Z.K. potpuno je izgorjela sinoć u požaru u Malom Taboru. Supružnici su u požaru izgubili sve što su imali

VIDEO

Sinoć je kad je čuo za požar, došao ovamo iz Virovitice, rekao sam mu neka prespava u maloj vikend kući koju imamo u blizini, nije želio. Otišao je i rekao da se vjerojatno više neće vratiti ove zime. Teško je… Baš nam je pričala šogorica da će još ove godine sve to urediti i završiti radove, a onda počinju uživati. U svojoj su kući imali sve osobne stvari, pa čak i novac kojim su namjeravali kupiti automobil, ispričao je brat vlasnika kuće za Zagorje International.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:18
Obiteljska kuća izgorjela je do temelja, nitko nije ozlijeđen
Obiteljska kuća izgorjela je do temelja, nitko nije ozlijeđen

Njegov brat i supruga imaju terenske poslove po inozemstvu, pa bi povremeno dolazili u svoju kuću u Mali Tabor, no, to je bio njihov jedini pravi dom. Kuću je Z.K., koji je po zanimanju električar, sam gradio od temelja do krova, a uredio si je i zimski vrt te podrum ispod zemlje. Objekt se inače nalazi u dvorištu pokraj njihove rodne kuće.

Drvena obiteljska kuća u vlasništvu 58-godišnjeg Z.K. sasvim je izgorjela sinoć u požaru u Malom Taboru. Supružnici su u požaru izgubili sve što su imali. Požar je gasilo četrdesetak vatrogasaca iz DVD-ova Straža, Druškovec, Klenovec i Prišlin – Hum te Javna vatrogasna postrojba Krapina, no plamen je bio prejak.

Dana 01.11.2019. u 18:24 uzbunjeni smo od strane VOC-a Zabok o požaru obiteljske kuće u naselju Mali Tabor. Neovisno o...

Objavljuje Vatrogasci Prišlin-HumSubota, 2. studenoga 2019.

- Brat je jučer ujutro oko pola 9 sa suprugom otišao u Viroviticu na groblje, s obzirom na to da mu je supruga odande. Oko 18.30 sati susjedi su primijetili vatru, zvali vatrogasce i mene u Rogašku Slatinu, i kad sam došao ovamo, bio je tu plamen, ali nije to još bilo takvih velikih razmjera, ali kad su skinuli krovište, počela je prava buktinja - ispričao je brat vlasnika kuće.

Službeno policijsko izvješće još nije gotovo, no, neslužbeno se doznaje da je požar buknuo u prostoriji gdje se nalazio kamin.

- Izvana su bile gipsane ploče, a iznutra OSB ploče, pa je moguće da je to tinjalo već nekoliko dana. Dakle, radilo se o prijenosu topline na drvenu građu, nije bilo nikakvog kaznenog djela niti je požar podmetnut. Što je, tu je, sada se, nažalost, više ništa ne može učiniti rekao je izvor za Zagorje International.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.