Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tukao i seksualno zlostavljao tri kćeri: Zarile mu nož u prsa

None Foto: screenshot/Youtube

Ruske tinejdžerice, sestre Kristina, Angelina i Marija, priznale su ubojstvo oca koji ih je godinama maltretirao. Izbole su ga na smrt. Sad im prijeti 15 godina zatvora

- Mrzile smo ga i željele smo samo jednu stvar - ili da nestane ili da ga nikad nismo poznavale -  rekla je Kristina Khachaturyan, najstarija sestra, o svom ocu Mikhailu Khachaturyanu (57) koji je mrtav pronađen mrtav pored lifta. Dokrajčile su ga ubodima nožem njegove kćeri Kristina (19), Angelina(18) i Marija(17) koje je godinama terorizirao, maltretirao i seksualno zlostavljao.

Otac im je bio mafijaš i ovisnik o heroinu. Sestre su ubojstvo priznale policiji i sad im prijeti do 15 godina zatvora. 
Na sam dan ubojstva, sestre kažu da im je otac prijetio nožem. Jedan od njih zgrabila je nož i ubola ga a zatim su se druge priključile. Otac je uspio pobjeći iz njihovog moskovskog stana, ali je izdahnuo kraj lifta.

Prijatelji i susjedi kažu da je bio pravi tiranin, a da je njegova žena, majka tri djevojke, pobjegla od maltretiranja.

Morale jesti pseće dlake s poda

- Uvijek ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i prijetio da će ih ubiti. Majka je pobjegla, a on je kćerima zabranio svaku komunikaciju sa njom. Khachaturyan je bio povezan sa podzemljem, bio je poput mafijaškog bosa -  rekla je jedna obiteljska  prijateljica.

Navodno, otac ih je zlostavljao na različite načine, a jednom prilikom je jedna od njih morala pojesti pseće dlake sa poda. Postavio je kamere u stan kako bi ih mogao špijunirati dok nije kući, a postoje informacije i da ih je seksualno zlostavljao. Jedna od sestara je svojedobno pokušala i samoubojstvo.

Komentari (46)
  • Neka ste ga!

    1. 8. 2018,   22:17
  • Glavno da mu visi kriz oko vrata

    1. 8. 2018,   22:16
  • cemu kazna? di je drzava bila da ih zastiti? glupost...

    1. 8. 2018,   22:13