Obavijesti

News

Komentari 81

Tukli ga, tražili novac i prijetili: 'Silovat ćemo ti sestru i curu'

Tukli ga, tražili novac i prijetili: 'Silovat ćemo ti sestru i curu'
5

Nakon što su ga tukli i prijetili mu silovanjem djevojke i sestre, muškarac je četvorici u zatvoru dao 15.000 kuna. Tražili su još novca, a potom ga tukli ručnikom u kojem je bila boca. Morao im je prepisati i auto

VIDEO

Uskok je objavio u utorak kako su proširili istragu protiv četvorice zatvorenika splitskog zatvora zbog zlostavljanja i iznude drugog zatvorenika. 

Nakon što su u ožujku pokrenuli istragu protiv osmorice okrivljenika, a potom još dvaput širili istragu, sada šire istragu protiv četvorice muškaraca (21, 28, 20, 46) zbog sumnji na pokušaj iznude te teške ozljede. Skupina je 'pala' u ožujku zbog sumnji za pokušaj ubojstva, nanošenje ozljeda, oštećenja tuđe tvari, a tad su iz MUP-a i objavili snimke uhićenja.

Pokretanje videa...

00:45

Sumnja se da su četvrtookrivljeni i jedanaestookrivljeni, kao pripadnici zločinačkog udruženja pod istragom, između 3. i 12. kolovoza prijetili zatvoreniku da će mu silovati djevojku i sestru zatražili od zatvorenika da im plati iznos od 15.000 kuna. Dali su mu rok od tri dana, iako su znali da im ništa ne duguje. 

U dogovoru s još dvojicom okrivljenika s kojim su dijelili ćeliju, četvrtookrivljeni ga je tukao. Dovodili su ga do vrata i glavu mu prislanjali na rešetke prozora, gdje ga je jedanaestookrivljeni više puta udario u prolazu pored ćelije. 

Objavili snimke uhićenja bande: Planirali su likvidaciju Čabraje
Objavili snimke uhićenja bande: Planirali su likvidaciju Čabraje

Muškarac je nakon batina i u strahu za vlastiti život, od majke zatražio da im plati taj iznos. No, kad su dobili to, zatražili su da im plati još 30.000 eura i prepiše pokretninu vrijednu 23.000 eura, te su ga kako bi ga prisilili na to, svakodnevno tukli te ga ponižavali i tako ga prisili da napiše izjavu kojom dvojcu prepušta vlasništvo nad jednom pokretninom, a s njegovog novčanog pologa su kupovali predmete u zatvorskoj kantini vrijedne najmanje 500 kuna koje su zadržali za sebe. 

Osim toga, u namjeri da ga teško ozlijede, mokrim ručnikom u kome je bila plastična boca s vodom, tukli su ga po glavi i tijelu. Četrnaestookrivljeni ga je udarao u leđa, slabine i prsa, a petnaestookrivljeni u leđa zbog čega je zadobio prijelome rebara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori