Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Turbulentni let iz Prištine: 10 putnika je ozlijeđeno i u bolnici

None Foto:

Kompanija ALK Airlines potvrdila je da je snimka iz aviona autentična i napomenula kako su članovi posade očekivali turbulencije. Stjuardesa je pokušala pokupiti sva pića i pune čaše putnika prije "snažnog impulsa"

Jaka turbulencija zadesila je let iz Kosova za Švicarsku i bacila stjuardesu u strop aviona, javlja ABC News. Deset putnika je lakše ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na videu jednog od putnika vidi se kako se pića s kolica za posluživanje prolijevaju po putnicima, a jedna se putnica počela moliti. 

- Let iz Prištine zrakoplovne tvrtke ALK doživio je turbulencije oko 20 minuta prije slijetanja - izjavio je glasnogovornik EuroAirporta. 

- Pilot je odmah kontrolu leta obavijestio o situaciji tako da su avion na pisti dočekali vatrogasci - dodao je. 

Kompanija ALK Airlines potvrdila je da je snimka iz aviona autentična i napomenula kako su članovi posade očekivali turbulencije. Stjuardesa je pokušala pokupiti sva pića i pune čaše putnika prije "snažnog impulsa". 

Komentari (22)
  • Znaci usraö bi se ko grlica

    18. 6. 2019,   11:05
  • Pola ih se preobratilo u sekundi najednom svi znaju očenaš

    18. 6. 2019,   12:29
  • Ako je turbulencija bila očekivana zašto se nije tražila promjena visine ili rute?? Ne radi se o clean air turbulenciji i kapetan je imao informaciju o vrsti i jačini turbulencije. Zašto je letio kroz nju?? Jedino objasnjenje je da je htio vjetar u rep kako bi štedio gorivo što su ponekad nažalost primorani jer ih pogotovo lijeve aviokompanije često šalju sa točno onoliko goriva koliko im je potrebno, bez rezerve.

    18. 6. 2019,   10:25