Obavijesti

News

Komentari 15

Tužitelj iz Osijeka je dobio mjesec dana istražnog zatvora

Tužitelj iz Osijeka je dobio mjesec dana istražnog zatvora
5

Vojislav Milivojević osumnjičen je da je od kolege pokušao urgirati za Damira Handanovića u nekim predmetima. Handanović je u zatvoru zbog ubojstva

VIDEO

Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Osijeku Vojislav Milivojević smješten je na mjesec dana u istražni zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu nije prihvatio prijedlog Uskoka da Milivojevića, koga terete da je pokušao trgovati utjecajem, odnosno da je od kolege pokušao urgirati za Damira Handanovića u nekim predmetima, u istražni zatvor stave i zbog mogućeg ponavljanja kaznenog djela.

Milivojevića sumnjiče da je 5. lipnja 2013. od Handanovića primio neutvrđeni iznos novca kako bi utjecao da se, povodom kaznene prijave koja je podnesena protiv njega zbog prijevare, neće pokrenuti kazneni postupak bez obzira na stanje spisa. Handanović je u osječkom zatvoru jer je osumnjičen da je 2004. organizirao dvostruko ubojstvo.

Na mjesec dana u istražnom zatvoru, također kako ne bi mogli utjecati na svjedoke, završili su i drugoosumnjičeni policajac Danijel Milas te četvrtoosumnjičeni Zdravko Hercegovac. Milasa Uskok sumnjiči da je Handanovića, posredstvom nepoznatog muškarca, izvijestio o stanju spisa vezanog za kaznenu prijavu koja je podnesena protiv njega te ga upoznao s tijekom izvida i tako mu omogućio da se pokuša izvući od odgovornosti.

Osim toga ga je, sumnja Uskok, uputio da podnositelju prijave preda određeni iznos novca kako bi ga ''malo smirio''. Milivojevića sumnjiče i da je u drugoj polovini 2013. u Osijeku, na traženje Hercegovca, koristeći se poznanstvima stečenim tijekom tužiteljskog posla, intervenirao da se u drugostupanjskom postupku pred Županijskim sudom u Osijeku usvoji žalba dvojice optuženika, koji su prvostupanjskom presudom osuđeni na kaznu zatvora, bez obzira na osnovanost žalbenih navoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.