Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tuzla: Silovali djevojku i curicu i snimali mobitelom

None Foto: 24sata

Dvojica muškaraca S. Z (29) i N. F (23) pritvoreni su zbog sumnje da su silovali curicu od 12 i djevojku od 17 godina, a sve su snimili mobitelom

Dvojac iz Tuzle je 17. kolovoza u Tuzli u BMW namamio dvije djevojke. Odveli su ih u stan jednog od njih te ih tukli, a zatim prisilili na seksualne orgije. Maloljetnice su silovane u svim prostorijama u stanu, prisiljavane su i na oralni i analni seks, a dok je jedan silovao, drugi je sve snimao mobitelom.
Nakon iživljavanja zaprijetili su im da će snimke pokazati njihovim roditeljima. Pretpostavlja se da je 29-godišnji S. Z bio u vezi sa starijom maloljetnicom, koju je već snimao mobitelom i prijetio joj pokazivanjem snimke roditeljima, pišu Nezavisne novine.
Kako ne bi ostvario prijetnju, pristala se naći s njim, a sa sobom je povela i susjedu od 12 godina ni ne sluteći što će se dogoditi. Određen im je pritvor od mjesec dana.

Komentari (7)
  • koje spodobe..hehe...u tim godinama pa kurvi koliko hoćeš u toj bosni ..za 50 maraka se može istrest sam tak a oni specovi o bože bože...al će da dobiju robije auuuu....usrat će se od sreće

    25. 9. 2007,   10:03
  • trbalo bi njih dobro silovaz sa kakvom palicom!

    25. 9. 2007,   13:09
  • Zakaj sad ne velite ime i prezime ovih spodoba.To da napravi mojem djetetu :željezna štanga po zglobovima (nema doktora na svijetu koji bi ga zakrpal)i ruke inoge tak da se muči dok je živ.

    25. 9. 2007,   09:53