Obavijesti

News

Komentari 1

Tvrdio je da je bio grub seks, a onda 'guglao' gdje odbaciti leš?

Tvrdio je da je bio grub seks, a onda 'guglao' gdje odbaciti leš?
1

Novozelanđanin tvrdi da je smrt bila nesretan slučaj i da je sve posljedica grubog seksa. Tijelo djevojke pronašli su u koferu u blizini Waitakere Ranges, mjesta koje je osumnjičeni pretraživao na internetu

VIDEO

Suđenje ubojici Grace Millane, 22-godišnje djevojke iz Velike Britanije, se nastavlja, a porota je imala priliku vidjeti i snimku zadnjih trenutaka njenog života. Grace je nestala 1. prosinca prošle godine, a devet dana kasnije policija je pronašla njezino tijelo zavučeno u grmlje. Bila je ugurana u veliki kofer koji je bio bačena u blizini planinskog lanca Waitakere Ranges. 

Guardian je objavio snimku na kojoj se jasno vidi žrtva kako stoji i čeka, a zatim dolazi i ubojica, oni se grle i odlaze. Kasnije se njih dvoje mogu vidjeti na nizu video snimki sa sigurnosnih kamera.

Snimke pokazuju kako su išli u nekoliko barova i restorana u Aucklandu gdje su konzumirali velike količine alkohola i prvi put se poljubili. Činilo se kako je žrtva opuštena, čak je i prijateljici poslala poruku da su 'kliknuli'.

Grace je zadnji put viđena kako izlazi iz dizala u CityLife hotelu i odlazi s optuženim prema njegovoj sobi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Optuženi, čije ime je još uvijek zaštićeno, tvrdi da je žrtvina smrt bila nesretan slučaj i da je sve posljedica grubog seksa. No žrtvina prijateljica, Ameena Ashcroft, tvrdi da Millane nikada nije spominjala grub seks i da se činila kao osoba koja preferira normalne seksualne odnose. Osim toga, Ashcroft je izjavila kako se Grace nikada nije išla naći s nekim samo radi seksa. 

- Za Grace je spavanje s nekim intimna stvar. Da bi došlo do toga Grace bi morala imati veliko povjerenje u tu osobu i biti jako sretna s tom osobom - kaže te dodaje da je znala za njeno korištene Tindera i Bumblea i da se žrtva upoznala s optuženim na Tinderu. 

Osumnjičeni guglao 'vatra', 'velike torbe' i 'strvinari'

Navodno su na tuženikovu telefonu pronađeni rezultati pretraga na kojima se vidi da je tražio 'najvruća vatra', 'velike torbe u mojoj blizini' i 'Waitakere Ranges', gdje i pronađeno tijelo ubijene, a kasnije tog dana je otišao i na još jedan spoj s Tindera. 

Millane je ubijena 1. ili 2. prosinca 2018., koji je ujedno bio i dan njenog rođendana. Optuženi, 27-godišnji muškarac, je priznao da je do smrti došlo jer ju je davio kako bi povećao seksualni užitak. 

Prijateljica, Ameena Aschcroft, kaže da joj je Grace poslala nekoliko poruka taj dan i da je, između ostalog, u jednoj od njih napisala kako je na spoju s menadžerom naftne kompanije koji živi u hotelu. Aschcroft je u izjavi za sud rekla da je imala loš osjećaj u vezi svega toga jer je u poruci pročitala da je muškarac rekao kako želi da se napiju zato što je sutra rođendan.

Zadavio je djevojku tijekom grubog seksa: 'Bilo je slučajno'
Zadavio je djevojku tijekom grubog seksa: 'Bilo je slučajno'

Bilo joj je čudno što se želi toliko opiti s neki koga ne poznaje i prvo je mislila da je možda i njegov rođendan. Mišljenje je promijenila nakon što joj je žrtva rekla da se dobro slažu i da joj se sviđa pa joj je Aschcroft savjetovala da ode u njegov apartman.

Zadnja poruka koju je Grace poslala svojoj najboljoj prijateljici glasila je:

'Sutra ću ti ispričati sve što se desilo'.

No, nažalost nije dobila tu priliku jer je nedugo nakon te poruke viđena kako se drži za ruke s tuženikom i odlazi prema hotelu gdje je njen život okončan. Snimku na kojoj se vidi cijeli sastanak su gledali roditelji žrtve, optuženi i porota sastavljena od sedam žena i pet muškaraca.

Detektiv Adam Bicknell je rekao poroti da je on bio zadužen za pronalazak i pregled velike količine video materijala kako bi se otkrile kretnje žrtve i tuženika.

Sve je to bilo dio policijske operacije kodnog imena 'Operacija Gourami'.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag