Obavijesti

News

Komentari 79

U autu je bila i djevojčica (5): 'Nismo vjerovali da su živi...'

U autu je bila i djevojčica (5): 'Nismo vjerovali da su živi...'
4

Slavimo drugi rođendan i ja i kći. Na prijelazu je šljunak pa mi je auto samo proklizao. Vidio sam vlak i pokušao se vratiti u rikverc, ali nije bilo uspjeha, kazao je šokirani otac iz Pule

VIDEO

Nešto prije 15 sati u Puli u Šijani vlak je udario u osobni automobil. Iako je udarac bio jak na svu sreću nitko od putnika u vlaku kao ni u vozilu nije ozlijeđen. Kompletan prednji kraj vozila je smrskan do neprepoznatljivosti. Na teren su izašli vatrogasci,  Hitna pomoć i policija koja još radi očevid. 

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:04

U osobnom automobilu su bili otac i 5-godišnja djevojčica koji su na mjestu nesreće još uvijek u šoku.

- Slavimo drugi rođendan i ja i kći. Sve se dogodilo u samo šest sekundi kada sam sa kćeri koja je bila iza krenuo prema gradu. Na prijelazu je Andrijin križ, a ispod je šljunak pa mi je automobil samo proklizao. Vidio sam vlak i pokušao se vratiti u rikverc, ali nije bilo uspjeha. Vukao nas je nekoliko metara i sve se završilo. 'Prao' me adrenalin, uspio sam razbiti staklo od auta i izvući djevojčicu i sebe van - ispričao je šokirani otac koji je cijelo vrijeme ljubio dijete. 

Od putnika u vlaku doznajemo da su išli prema Kanfanaru i da je u njemu bilo 13 putnika. Jedan je rekao da se u trenutku udara vagon toliko zatresao da su mislili da će iskočiti iz tračnica.

- Kada smo vidjeli u kakvom je stanju auto nismo mogli vjerovati da u njemu ima preživjelih, a još manje ozlijeđenih - kazao je putnik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.