Obavijesti

News

Komentari 44

U Beču su uhitili kćer brutalno ubijene bogatašice iz Pakraca

U Beču su uhitili kćer brutalno ubijene bogatašice iz Pakraca
1

Nakon dovršetka istrage i vještačenja tragova krvi iz kuće sve sumnje pale su na 45-godišnju kćer te je policija prije nekoliko dana protiv nje podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo

VIDEO

Za ubojstvo 68-godišnje Blaške Skender u Pakracu prije mjesec i pol dana osumnjičena je njezina 45-godišnja kći Silvija koja ima njemačko državljanstvo.

Ona je bila nedostupna policiji, a doznaje se kako je prošli tjedan uhićena u Beču temeljem europskog uhidbenog naloga. Ako se usprotivi izručenju, kroz dva mjeseca bi mogla biti izručena Hrvatskoj. Nakon dovršetka istrage i vještačenja tragova krvi iz kuće sve sumnje pale su na kćer te je policija prije nekoliko dana protiv nje podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo. 

Blaška Skender ubijena je s 10. na 11. rujna. Sin koji živi u inozemstvu pokušao je dobiti majku na imanju u Pakracu. Pozvao je policiju jer se žena nije javljala. Policija i vatrogasci provalili su u jednu od dvije kuća na imanju. Ženu nisu našli, ali su našli ključ od druge kuće. U dnevnom boravku manje kuće pronašli su mrtvu ženu.

Kako se neslužbeno doznaje, ženi je pukla lubanja, a ozlijeđena joj je i šaka. Tupi predmet kojim je izudarana do smrti policija još nije pronašla.

Blaška Skender, djevojačko prezime Petkov, rođena je u mjestu Krilatica, nedaleko od Kumanova u Makedoniji i bila je u braku sa Zvonkom Skenderom koji je bio od nje stariji 28 godina. On je 2001. godine umro u Njemačkoj, a Blaška mu je navodno bila druga ili treća supruga. Imali su troje djece, dvije kćeri i sina koji su rođeni u Njemačkoj. Kći Silvija i sin žive u Njemačkoj, dok druga kći živi u Engleskoj. 

Prema pričanju mještana, osumnjičena kći znala je dolaziti u Pakrac. Navodno su je vidjeli i kobnog vikenda kako vozi kroz ulicu prema imanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA

Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'

Dječak koji je pronašao dijete u košu za smeće u Zaprešiću ekskluzivno je otkrio detalje strave te večeri za 24sata
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192