Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U brusilicu je stavio eksploziv koji je usmrtio njegovog brata

Komentari (58)
 • Tako je jedan stavio barut u drva jer su mu nestajala preko noci, drugi dan susjedova peć se razletjela i uništila prostoriju, sva sreća nije bio u nutra kad je eksplodirala i nije zvao policiju sam je popravio štetu! Drva mu vise nisu nestajala!

  16. 9. 2016,   14:38
 • a kod nas nedavno čovjek ulovi lopova na djelu u svojoj garaži i lopov potegne nož na njega, al ovaj bio brži i izlupao lopova letvom i onda pozvao policiju. policija lopova odvela u bolnicu a susjed završio cijelu noć na policiji na ispitivanju. kak got ne znam dobit će prijavu za nanošenje "teških tjelesnih ozljeda". ne znam kaj je trebal, dozvolit lopovu valjda da ga izbode!?

  16. 9. 2016,   15:21
 • Da je glupost i bizarnost , je . no treba traziti uzrok tome !? Policija je sad covjeka privela i kazneno goni iskljucivo zbog ne rada istih(policije) . Do koje mjere se kralo kad je covjek ovo bio u stanju napraviti i nazalost usmrtiti svog brata? Kradje se stalno prijavljuju policiji koja ne rijesi ni 5 % takvih kradja a to ljude izbaci iz takta pa onda sami rjesavaju (nazalost,ovako kao ovaj) . Kradje su stalne po cijeloj zemlji gdje god ima vikendica koje su malo udaljene od naseljenih podrucja i svi to jako dobro znaju ali ne poduzimaju nista . Ovaj covjek ce dobiti kaznu (neki ce reci zasluzenu , ja ne ) no njemu ne treba veca kazna od spoznaje da je ubio svog brata . Ovo je samo jos jedan u nizu banalnih i bizarnih primjera gdje sustav ne funkcionira .

  16. 9. 2016,   14:45
 • Jadna je ova kvazi država, neko u tvojem dvorištu ili kući može radit šta hoće, a ti mu ne smiješ ništa jer češ dobit prijavu. Treba izglasat zakon ko u Texasu, ko ti dođe nepozvan- metak u čelenku.

  16. 9. 2016,   15:27
  • Tako je !!!

   16. 9. 2016,   18:49
  • snickers nije samo u texasu nego u svih 50 americki drzava, privatna imovina je svetinja i zakon je jasno na strani vlasnika a ne lopova jer se predpostavlja da lopov samim krsenjem zakona i upadanjem na tudi posjed odnosno tudu kucu je spreman i da puca u tebe a ako neko treba biti mrtav onda je to sigurno lopov a ne vlasnik.I jos najveca pravda u americkom zakonu je ako je bilo dvojica ili vise lopova i ti upucas jednoga ovaj drugi ili vise njih ce odgovarati za ubojstvo njihovog saucesnika jer su oni kao i onaj koji je mrtav izazvali sam cin ubojstva svojim djelom.

   17. 9. 2016,   04:17
  • pa nećeš stavljati ekploziv oko kuće zato što lopovi kradu,ma dajte,to je toliko primitivno i zločesto.

   18. 9. 2016,   12:03
 • nameće se samo jedno pitanje samo od sebe...mada mu je i brat što je išao uzeti brusilicu bez znanja brata....da je pitao brata sigurno mu ovaj nebi dao miniranu brusilicu...e sad drugo pitanje koje se nameće samo od sebe... izgleda da je brat ulažio češče po alate u vikendicu i nije se javljao bratu....i na kraju što je imao isprobavati brusilicu ako mu nije bila potrebna za rad...samo da taj njegov brat nije bio onaj koji je posuđivao alate i nije ih vračao i nije bratu dao na znanje da su alati kod njega...kako bilo da bilo čovijek je mrtav drugi će u zatvor...razlog loša policija loši zakini...evo vam jedan zgodan primjer...jedan čovjek imao tri psa koji su mu služili za čuvanje dvorišta...noću su psi jako lajali i on ih pustil iz tora ...psi su lopove stjerali u kut dvorišta...vlasnik pozove policiju ali su pozvali i lopovi...epilog vlasnik išao 2 mjeseca na psihijatrijsko promatranje a psi dva mjeseca na promatranje kod veterinara vlasniku prijava zbog ugrožavanja tuđeg života i skoro mu pse ubili...kad ti dođe lopina na dvorište zna se što sa njime po kratkom postupku i sa nime u jamu te ju zatrpati...kraj priće o lopovu i malo mjesta u zatvoru...

  16. 9. 2016,   18:02
 • Ima u toj prići još detalja koji će vjerojatno cijeli slučaj oko brusilice prikazati i u nekom drugom kontekstu. Nebi me začudilo da je eksploziv i bio namijenjen bratu.

  16. 9. 2016,   18:53
 • Kriva je policija i sudstvo što lopove ne procesuira pa se vlasnici sami snalaze kako znaju i umiju. Ovdje je izgleda brat bio lopov.

  16. 9. 2016,   19:56
 • De je flex?

  16. 9. 2016,   19:32
 • Znači brat je bio lopov. Ali samo bio

  16. 9. 2016,   17:58
 • E da je Lovren tako štitio svoje.

  16. 9. 2016,   16:17