Obavijesti

Promo sadržaj

U dm-u roditelje mališana očekuje uskršnji poklon

U dm-u roditelje mališana očekuje uskršnji poklon
1

Kupovina Pampers pelena uz značajnu uštedu do 30. travnja

Kupnja pelena obavezna je i vrlo učestala stavka u kućnome budžetu svakog roditelja malog djeteta, a ako ste uskoro planirali obnoviti zalihe, dm do kraja mjeseca ima odličnu ponudu za vas. Pri kupovini dva paketa bilo kojih Pampers pelena ili pelena-gaćica u dm-u, treći dobivate na poklon. Na veliku radost roditelja u ponudu su ovaj put uključena baš sva pakiranja Pampers pelena i pelena-gaćica pri čemu se mogu kombinirati sve vrste pakiranja i veličine pelena. Pri odabiru triju paketa pelena koji vam najviše trebaju, na poklon ćete dobiti najjeftiniji.

Ova prilika u dm-u roditeljima donosi značajne uštede, što možemo zorno prikazati na primjeru jednog izračuna za Pampers Premium Care jumbo pakiranja midi 80 kom., maxi 68 kom. te  junior 58 kom čija je ukupna cijena prije iznosila 416,70 kuna. Do 30. travnja roditelji će za tri paketa u ovoj posebnoj ponudi Pampers pelene platiti 277,80 kuna što je za trećinu manje, odnosno manje za 138,90 kuna. 

Pelene su proizvod za kojim uvijek postoji potražnja i predstavljaju značajan izdatak za roditelje. Neki od naših najvjerniji kupaca upravo su roditelji male djece i zato se trudimo redovito im osigurati ponude uz koje mogu značajno uštedjeti“, naglasila je Maja Bogdanović iz dm-a.

Pelene Pampers dolaze u nekoliko različitih vrsta, a sve ih krasi udobnost i izvrsna učinkovitost upijanja. Odlučite li se za Pampers Premium Care, one će vašoj bebi pružiti najbolju zaštitu kože jer su izuzetno meke i brzo se suše. Uz Pampers active baby možete biti sigurni da neće biti mokrih nezgoda, bez obzira na to koliko se beba kreće i u kojem položaju spava. Za djecu koja su prohodala i kojima treba sloboda kretanja idealne su Pampers pelene-gaćice. Ako ste pak na bazenu ili vam se dijete brčka negdje uz vodu ili na plaži, Pampers nudi pelene Splashers koje imaju karakteristiku jednokratnih kupaćih gaćica. Pampers Pure Protection, odnedavno dostupne u odabranim dm prodavaonicama, izrađene su od probranog pamuka, mekanih vlakana na biljnoj bazi i ostalih pažljivo odabranih materijala koji omogućuju do 12 sati pouzdane suhoće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obradujte sebe dobrom cijenom, a dijete zajamčenom suhoćom i ugodnošću te iskoristite posebnu ponudu i u dm-u odaberite dva paketa Pampers pelena ili pelena-gaćica plus jedan dodatni, na poklon. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince