Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U domu punom droge: Roditelji 'iz pakla' držali bebe u kavezu

Policija je odvela Ramona i Irene jer nisu imali dozvolu za pištolje, puške i streljivo koje su držali u kući. Naknadnim detaljnim pretraživanjem njihovog imanja, otkrili su i amfetamine i laboratorij...

Ramon Alberto Zendejas (25) i Mercadies Irene Williams (25) iz Kalifornije uhićeni su nakon što se otkrio da svoje 22-mjesečne blizance drže u kavezima. U njihovoj kući pronađeno je mnogo droge i oružja, piše The Sun.

Policija je odvela Ramona i Irene jer nisu imali dozvolu za pištolje, puške i streljivo koje su držali u kući. Naknadnim detaljnim pretraživanjem njihovog imanja, otkrili su i amfetamine i laboratorij za pravljenje ulja od kanabisa.

Foto: modoc county

- Mislim da su blizance držali u kavezima kako bi ih zaštitili od opasnog oružja i droge - rekao je šerif Tex Dowdy. Djecu je privremeno zbrinula lokalna socijalna služba. Roditelji se trenutno nalaze u pritvoru do suđenja.

Slike drvenih kaveza 'pribijenih' uz zid kako djeca ne bi mogla izaći zgrozile su javnost.

Foto: modoc county

 

Komentari (12)
  • Sad njih strpati u kavez na doživotnoj!!

    24. 4. 2019,   21:46
  • Meni nikako nije jasno da svako malo navečer nas trujete s ovakvim člancima i to navečer .. Bilo je i bit će na žalost ljudi koji nisu zaslužili biti roditelji ali dajte molim vas kad već nemate s čim popuniti novine bar koji vic, smješnu priču a ne ovo 😱😱😱

    24. 4. 2019,   21:53
  • A s druge strane netko bi dao sve da postane roditelj

    24. 4. 2019,   22:21