Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Donjoj Stubici: Ubio majku i tijelo sakrio u škrinju?

None Foto: Davor Visnjic/PIXSELL 5

U mjestu Pustodol u Donjoj Stubici pronađeno je mrtvo tijelo žene. Županijsko državno odvjetništvo iz Zagreba potvrdilo je da istražuje teško ubojstvo i surađuje s PU krapinsko-zagorskom

Mještanin nam je rekao da ženu nije vidio od petka, a inače je viđa kako biciklom ide u trgovinu. Kako piše Zagorje.com ženu, u kasnim pedesetim godinama je navodno ubio sin, a policija je tijelo pronašla skriveno u škrinji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Donja Stubica: Pronašli tijelo žene, mještani ju posljednji put vidjeli u petak Više na http://bit.ly/2tRNwNY Reporter: Luka Pacek

Posted by 24sata on Sunday, 23 July 2017

U mjestu Pustodol u Donjoj Stubici pronađeno je mrtvo tijelo žene. Županijsko državno odvjetništvo iz Zagreba potvrdilo je da istražuje teško ubojstvo i surađuje s PU krapinsko-zagorskom kako bi rasvijetlili detalje slučaja.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Prema riječima mještana, sin je majku zaklao prije nekoliko dana te je sakrio u škrinju. Nesretna je žena radila u Ekofloru i budući da nekoliko dana nije došla na posao, a nije se pojavljivala ni u selu, alarmirane su nadležne službe koje su otkrile stravičan prizor u obiteljskoj kući. Tijelo ubijene žene, navodno nije ni stalo u škrinju nego je ona bila na pola otvorena.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Susjedi su rekli kako sina nisu dobro poznavali jer je bio poprilično problematičan, a navodno je imao problema i s drogom. S majkom je živio posljednjih godinu dana, a prije toga je, kako neslužbeno doznaje spomenuti portal, boravio u domovima i ustanovama.

Za ubijenu ženu mještani kažu kako je bila mirna i povučena te vrlo vrijedna žena. 

 

 

 

 

Komentari (77)
  • O Bože strahote !!!! Sin ubio majku i spremio je u škrinju

    23. 7. 2017,   21:14
  • Nadam se da će se dečki u zatvoru dobro pobrinuti za njega.

    23. 7. 2017,   21:28
  • što napravi droga i ovisnost, a neki zagovaraju tu pošast.

    24. 7. 2017,   06:28
Message