Obavijesti

Promo sadržaj

U Dubravici od sada plaćanje karticama i putem aplikacije

U Dubravici od sada plaćanje karticama i putem aplikacije
1

Za kupovinu omiljenog croissanta, peciva ili kruha u svih 35 poslovnica Dubravice, omiljenog lanca pekara u Zagrebu i okolici, kupcima više ne treba gotovina

Umjesto da brojite novac i čekate ostatak, računi se u svim poslovnicama od sada mogu platiti Mastercard, Maestro i Visa bankovnim karticama ili putem nove Dubravica mobilne aplikacije. Dubravica aplikacija, koju je moguće skinuti na Google Playu ili App Storeu, digitalna je verzija Dubravica prepaid i loyalty carda. Novac u Dubravica aplikaciju uplaćujete putem bankovne kartice ili u samoj poslovnici gotovinom, a plaćanjem njome ostvarujete prepaid popust do 11 posto i loyalty popust do 4,5 posto. Svi kupci koji koriste aplikaciju imaju i poseban popust od 15 posto na jednu kupovinu za svoj rođendan. Isti mogu ostvariti u razdoblju od 11 dana i to pet dana prije i pet dana poslije rođendana te naravno na sam rođendan. 

Novostima u plaćanjima Dubravica potvrđuje lidersku poziciju kad je riječ o inovacijama na tržištu. Osim što svakodnevnu kupovinu više od 100 proizvoda Dubravice čini jednostavnijom, bržom i jeftinijom, kroz Dubravica mobilnu aplikaciju uvijek možete pregledati aktualnu ponudu u pekarnicama. Nađu li se u nepoznatom dijelu grada, kupci na integriranoj karti lako mogu pronaći najbližu Dubravicu. 

Pekara Dubravica, danas jedan od najomiljenijih brandova u Zagrebu i okolici, osnovana je 1961. godine kao mali obiteljski obrt. U 58 godina izrasla je u jednog od vodećih hrvatskih proizvođača kruha i pekarskih proizvoda s ukupno 35 poslovnica u Zagrebu, Zaprešiću i Zaboku, s više od 100 proizvoda u asortimanu i ukupno 465 zaposlenika. 

Jedan od razloga uspjeha i dugovječnosti lanca Dubravica je korištenje kvalitetnih, lokalnih namirnica. Većina sastojaka koji se koriste proizvodi su hrvatske poljoprivrede poput jaja iz Stubice, mlijeka i vrhnja iz Bedenice, kozica iz viškog akvatorija ili sira s otoka Paga. U pripremi tijesta koriste najkvalitetnija brašna, a osnova za kruh su kisela tijesta koja se lakše probavljaju i generalno su zdravija. Gotovo sva se tijesta obrađuju ručno, u proizvodnji kruha koriste čak 20 vrsta brašna, a sam proces proizvodnje tijesta za kruh traje i do dva dana kako bi se postigla najbolja razina kvalitete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini