Obavijesti

News

Komentari 6

U dva sudara u Istri teško su ozlijeđeni vozač i dvije vozačice

U dva sudara u Istri teško su ozlijeđeni vozač i dvije vozačice
1

U subotu je u prometnoj nesreći ozlijeđen 18-godišnji vozačm a u nedjelju dvije vozačice iz automobila koji su se sudarili frontalno. U toj, drugoj nesreći, jedna je vozačica bila alkoholizirana...

VIDEO

Zbog neprilagođene brzine i izlijetanja s kolnika, u subotu je oko 23,45 sati teško ozlijeđen 18-godišnjak iz Gračišća.

Nesreća se dogodila u vrijeme dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, no unatoč tome mladić je sjeo u Peugeot 206 pulskih oznaka i njime se vozio kolnikom županijske ceste 5075 iz Žminja prema Svetome Petru u šumi.

Dolaskom pred blagi zavoj koji vodi u desno, nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila osobinama i stanju ceste, te je u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku i sletio van kolnika. Nekontroliranu vožnju nastavio je po travnatoj površini sve dok prednjim dijelom vozila nije udario u stablo gdje se i zaustavio.

Na mjesto nezgode odmah su upućene sve interventne službe, a mladić hitno prevezen u Opću bolnicu u Pulu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugoj prometnoj nesreći, do koje je došlo u nedjelju oko 19,25 sati, kada je 37-godišnjakinja upravljala automobilom "Peugeot 207", pulskih registracijskih oznaka, kolnikom županijske ceste ŽC-5103 Kapelica - Koromačno u naselju Salakovci u Istri.

Tada je u oštrom lijevom zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom i prešla na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim desnim dijelom vozila  udarila u automobil „Citroen C3" pulskih oznaka, a kojim je iz smjera Koromačna upravljala 30-godišnjakinja.

Sraz vozila bio je silovit, a u prometnoj teške tjelesne ozljede zadobile obje vozačice. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Rijeka gdje su i zadržane, a izvršenim alkotestiranjem kod 37- godišnjakinje očitana je koncentracija od 1,12 promila.

Zbog svega navedenog protiv 37-godišnjakinje iz Labina slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Dok je trajao očevid ŽC- 5103 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 19,40 do 21,35 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!