Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U džepovima su bili dokumenti: 'Nije nam jasno kako je nestao'

None Foto: 2

Ivan Antolić bio je glazbenik, imao je punk band i bio je redoviti posjetitelj rock festivala u Koprivnici. Rodbina i prijatelji su u potpunom šoku, vidjeli su Ivana neposredno prije nestanka

Kako neslužbeno doznajemo, utopljenik čije su tijelo u nedjelju nešto iza podneva pronašli ronioci u koprivničkoj Šoderici je Ivan Antolić, mladić za kojim se tragalo od subote rano ujutro. U grupi od nekoliko mladića i djevojaka koji su neutješno plakali na mjestu tragedije, našao se i jedan njegov dobar poznanik, koji nam je rekao da ga je zadnji put vidio u subotu oko tri sata iza ponoći, od kad mu se izgubio svaki trag. 


- Nije mi jasno kako je to moguće. Jednostavno ne mogu doći sebi, kao ni svi ostali koji su ga poznavali. Kako je mogao pokraj svih nekud otići, a da ga nitko ne primijeti. Bio je u odjeći kad smo ga zadnji put vidjeli – kazao nam je mladić star 30-tak godina, koji je redovni posjetitelj festivala Rock Live na kojem je bio i nesretni Ivan. Sugovornik kaže da je Antolić bio glazbenik koji je imao i svoj punk bend, te je pisao tekstove i glazbu. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

Ronioci su tijelo pronašli u vodi nekih 15-tak metara od obale, a utopljenik je u džepovima imao dokumente pa sve vodi ka zaključku da je najvjerojatnije slučajno upao u jezero usred noći i tako skončao život. Obdukcija će dati konačan odgovor o uzroku njegove smrti. 

Komentari (25)
  • droga je smrt.ne kažem za ovaj slucaj ali mi tako izgleda.imam necaka koji je prije 5-6 godina nestao pored drave.njegovi prijatelji rekli da se malo napušio i roknuo extazi i otišao.trazili ga mi dan i noč pored drave a on u kukuruzu spava.toga dana je dobro prošao,il je sreca ili po teoriji kaosa neki leptir negdje u Singapuru zamahnio krilima i preusmjerio ga u kukuruz

    28. 7. 2019,   19:45
  • Obicno se dokumenti tako i drze i sta nije jasno cekajte nalaz krvi i urina pa ce sve navodno biti jasnije

    28. 7. 2019,   17:01
  • Šteta dečka tek krenuo u život

    28. 7. 2019,   17:25