Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U eksploziji bombe u autobusu teško je ozlijeđeno 16 ljudi

None Foto: RONEN ZVULUN 6

Policija je navela da su dva autobusa i jedan automobil zahvaćeni požarom koji je buknuo nakon eksplozije. Izraelske službe pomoći navode da su 16 ozlijeđenih teško opečeni

U eksploziji u autobusu u ponedjeljak u Jeruzalemu je ozlijeđeno 16 osoba, a eksploziju je izazvala bomba, rekla je glasnogovornica jeruzalemskog gradonačelnika.

"Bila je mala, ali je sigurno bila bomba", rekla je agenciji Reuters Brachie Sprung, glasnogovornica gradobnačelnika Jeruzalema Nira Barkata.

Policija je navela da su dva autobusa i jedan automobil zahvaćeni požarom koji je buknuo nakon eksplozije. Izraelske službe pomoći navode da su 16 ozlijeđenih teško opečeni.  

Komentari (15)
  • Gdje je ona tanka linija ovog općeg nasilničkog ludila koja dijeli iscenirani i planirani poredak od izoliranih slučajeva, malo tko zna. Sigurna je jedna stvar: navikavamo se i otupljujemo, na sve ekstremne situacije i promjene. Od svakodnevnih naprasitih gubitaka života, svakojakog iživljavanja nad djecom, ljudima i životinjama, pa sve do promjene muškarca prvo u ženu, a onda u zmaja. Za taj cilj definiranje te tanke linije zapravo nije niti potrebno, i izolirani slučajevi su zapravo nevažni. Imamo sva prava sjedeći u fotelji i komentirajući sve skupa, ali čini se da se zapravo sustavno sediramo ovakvim događajima, kako bi u konačnici što više ili potpuno otupjeli. I po mogućnosti prestali reagirati. Pa čak niti iz fotelje.

    18. 4. 2016,   19:53
  • Pa zašto ne pišete o Ukrajini? Koga briga za Palestinu, Izrael i glupe imigrante., Smarate sa glupostima

    18. 4. 2016,   20:50
  • Židovi koji su prošli Holokaust, bi trebali biti tolerantniji prema Palestincima. Tako se ne ponaša izabrani narod.

    18. 4. 2016,   19:30