Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U hladnjaku zatekli zmiju: 'Bila je agresivna, htjela je i ugristi'

None Foto: Nezavisne novine

Mi smo zaprimili poziv od vlasnika kuće da je zmiju najprije u kući primijetila žena, koja je mislila da je u pitanju kabel, objasnio je koordinator iz javne ustanove koja je izašla na intervenciju

Pripadnici ustanove 'Ekologija i bezbjednost' u Trebinju su u BIH imali nesvakidašnju akciju uklanjanja zmije iz hladnjaka, pišu Nezavisne novine. 

- Mi smo zaprimili poziv od vlasnika kuće da je zmiju najprije u kući primijetila žena, koja je mislila da je u pitanju kabel, a kada je rukom krenula da ga pomakne shvatila je da je u pitanju zmija, jer se pomaknula. Srećom po nju, zmija je pobjegla pod hladnjak, nakon čega nas je žena pozvala. Kada sam je pokušao istjerati ispod hladnjak, ona se zavukla u lim hladnjaka, pa sam je jedva nekako obmotao na grablje i istjerao najprije izvan kuće, a onda ponovo obmotao na dugačku dršku grablji i nekako odnio do rijeke. Žena me molila da je ne ubijem, jer postoji vjerovanje da žive stvorove ne valjaju ubiti u kući - objasnio je koordinator 'Ekologije i bezbjednosti' te otkrio da je sa zmijom vidio borbu koja ga je pokušavala ugristi. 

Ukućani nemaju pojma kako se zmija uopće našla u frižideru.

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je i da je u srijedu zmija ugrizla migranta iz Maroka u šumama oko Ljubinja, a nakon ukazane hitne medicinske pomoći u Domu zdravlja Ljubinje prebačen je u Bolnicu Trebinje.

Komentari (22)
  • Marine, dobila sam mozdani citajuci ovo...

    23. 8. 2019,   10:05
  • Malo frižider, malo hladnjak, pa u 200 riječi 5 grešaka, ne znate ni prevesti sa drugih portala.. sreća pa nije na engleskom bio izvorni tekst.. sramota

    23. 8. 2019,   10:05
  • I ja sam agresivan i hoću gristi kad me netko tjera iz hladnjaka ili frižidera.

    23. 8. 2019,   10:19