Obavijesti

Promo sadržaj

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu

U Hrvatskoj se otvara četvrti Riva Lounge u svijetu
8

Partnerstvo Ferretti Grupe i Ikador Luxury Boutique Hotela & Spa

Kao sastavni dio ponude budućeg najluksuznijeg hrvatskog butik-hotela s pet zvjezdica, koji svoja vrata otvara već 12. travnja ove godine, nalazit će se prvi u Hrvatskoj i tek četvrti u svijetu Riva Lounge, pod nazivom Riva Lounge Ikador Opatija. Rezultat je to partnerstva između talijanske Ferretti Grupe, vodeće svjetske grupacije za dizajn, proizvodnju i prodaju motornih jahti te Ikador Luxury Boutique Hotela & Spa u Opatiji. Ferretti Grupa u svojem portfelju posjeduje prestižne i ekskluzivne brendove kao što su Feretti Yachts, Pershing, CRN, Itama, Mochi Craft, Custom Line i Riva, a upravo je Riva ta koja će inozemnim i domaćim gostima ponuditi nešto novo i ekskluzivno u Hrvatskoj.

Riva Lounge dostupan je ne samo gostima hotela nego i svima ostalima u potrazi za elegantnim prostorom za odmor i opuštanje koji svojim ambijentom odaje počast vrhunskom talijanskom stilu, dizajnu i bezvremenoj ljepoti brodova Riva. Na svijetu postoje samo četiri Riva Loungea: u Monte Carlu, Veneciji, na Mikonosu i od sada u Opatiji, što hotel Ikador svrstava u sam vrh ponude svjetskih elitnih destinacija.

Smješten je oko prostora vanjskog bazena hotela, svega tridesetak metara od plaže. Osim u prekrasnom pogledu i glazbi, u njemu možete uživati u vrhunskim signature-koktelima i izvrsnoj hrani. Za one koji traže više privatnosti tu je Riva Privée, privatna soba za objed, druženje ili sastanke u kojoj možete uživati u pomno biranim pićima te degustacijskom meniju.

Za koncept i pripremu hrane u hotelu Ikador, pa tako i u Riva Loungeu, zadužen je chef Željko Jovanović, vrstan poznavatelj primorskih i istarskih namirnica, te njegov iskusan tim. Domaća i inozemna publika dobro poznaje chefa Jovanovića koji prije je dolaska u Ikador godinama vodio kuhinju glasovitog opatijskog restorana Bevanda. 

Vrhunac je ponude Riva Loungea Riva Aquariva Super, gliser koji je ikona stila i elegancije među plovilima elite, a gostima je na raspolaganju za istraživanje ljepota okolnih obala, otoka i gradića u visokom stilu.

Dizajn Riva Loungea potpisuju Alessandro Pulina i njegov talijanski studio Pulina Design, poznat prije svega po uređenju interijera megajahti što ga čini idealnim za projekte te vrste. 

Aquariva super Blue 2017Ph: Guido Cantini  / SeaSee.com
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu