Obavijesti

News

Komentari 68

U Hrvatskoj uhvatili sumnjivca za brutalnu likvidaciju u Srbiji

U Hrvatskoj uhvatili sumnjivca za brutalnu likvidaciju u Srbiji
1

Obračun krim miljea: Darko Vesković (38) je uhićen da je sudjelovao u ubojstvu Blaža Đurovića 10. ožujka na Voždovcu. Ubijeni Blažo je policiji poznat od ranije i u dosjeu ima više od 10 kaznenih djela

VIDEO

Darko Vesković (38) je uhićen u utorak oko podneva u Hrvatskoj. Sumnja se da je zajedno s Nemanjom Ivanovim (36) sudjelovao u ubojstvu Blaža Đurovića (na slici gore) 10. ožujka u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu, piše Kurir.

Vesković je uhićen na temelju međunarodne tjeralice MUP-a Srbije, zajedničkom akcijom policija Srbije i Hrvatske. 

Kako doznajemo, policajci su ga presreli na ulici u Zagrebu i legitimirali. Uhićenju se nije opirao. Istraga i dalje traje, a policija pretražuje mjesta na kojima je boravio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veskovića se sumnjiči da je zajedno sa Ivanovim ispalio više hitaca iz automatskog oružja i usmrtio Đurovića (39).

Nemanja Ivanov (36), poznat po krijumčarenju kokaina i suradnik Filipa Koraća, jednog od navodnih vođa ozloglašenog kriminalnog klana, uhićen je krajem ožujka zbog ovog ubojstva. 

Blažo Đurović ubijen je ispred svoje kuće na Voždovcu, kada je na njega ispaljeno je oko dvadeset metaka.

Ubijeni Đurović je Beograđanin porijeklom iz Crne Gore. Likvidiran je u klasičnoj sačekuši ispred svoje kuće dok je isparkiravao auto.

Ubojica ga je pričekao i iz bijelog BMW-a X5 je zapucao iz automatskog pištolja marke "škorpion". Kiša metaka pogodila je Đurovića, koji je umro na mjestu. Ubojice su pobjegli, da bi nekoliko kilometara dalje, u blizini groblja spalili automobil koji su koristili u ubojstvu.

Ubijeni Blažo je policiji poznat od ranije i u dosjeu ima više od 10 kaznenih djela, među kojima su otmica, krađa, razbojništvo, iznuda...

Mediji u Srbiji su nagađali da je Blažo ubijen zbog duga od 50.000 eura. 

Prema sumnjama, Ivanov je od Đurovića 2014. godine pozajmio novac za posao s drogom, uz obećanje da će mu vratiti tri puta više.

- Ivanov je od Đurovića posudio 50.000 eura kako bi kupio drogu iz Latinske Amerike i obećao da će mu vratiti 150.000. Međutim, kasnije mu je rekao da mu je posao s narkoticima propao i da neće imati toliki novac, pa su se dogovorili da mu vrati onoliko koliko je i uzeo - rekao je izvor za Kurir. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.