Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tragičan kraj potrage: U jezeru pronašli tijelo nestalog mladića

None Foto: epodravina.hr 3

Nakon što su prijatelji s kojima je do tada bio u društvu primijetili da ga nema, odmah su dojavili policiji, koja je pokrenula opsežnu pretragu u kojoj su uz policijske ronioce sudjelovali pripadnici HGSS...

Ronioci koprivničke policije u ponedjeljak u jutarnjim satima pronašli su tijelo 23-godišnjeg mladića s koprivničkog područja u jezeru Šoderica, koji je nestao u nedjelju tijekom kupanja oko 20.20 sati, potvrdio nam je, Dražen Laljek, glasnogovornik, Pu koprivničko – križevačke. 

Soderica ŠODERICA Mladić je nestao u jezeru, a mrak im je otežao potragu

U tijeku je utvrđivanje identiteta mladića koji je rođen 1995. godine, i živio je u koprivničkom prigradskom naselju, kako navodi epodravina.

Foto: epodravina.hr

Nakon što su prijatelji s kojima je do tada bio u društvu primijetili da ga nema, odmah su dojavili policiji, koja je pokrenula opsežnu pretragu u kojoj su uz policijske ronioce sudjelovali pripadnici HGSS i vatrogasci. 

Pretraga je negdje oko 23 sata prekinuta, zbog mraka, odnosno loše vidljivosti i nastavljena je u ponedjeljak u jutro kada je oko 7 sati pronađeno tijelo nesretnog mladića. 

Komentari (82)
  • Tužna ,tužna vijest. Još jedna mladost ode ...

    6. 8. 2018,   10:17
  • Pocivao u miru, jadni roditelji.

    6. 8. 2018,   07:56
  • Tragedija.

    6. 8. 2018,   07:52