Obavijesti

News

Komentari 25

U krvi je dopuzala do susjeda: Pretukao ih mladić iz zgrade?

U krvi je dopuzala do susjeda: Pretukao ih mladić iz zgrade?
4

Otkrivaju se detalji horora u Solinu: U stanu su pronađeni mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena (87) žena. Ona je navodno bila pri svijesti kada je policija došla. Zadobila je teške ozljede glave

VIDEO

U stanu u stambenoj zgradi u Ulici Stjepana Radića u Solinu u četvrtak oko 19 sati pronađeni su mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87). Navodno su pretučeni. Žena je s teškim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu. Ondje su je zaprimili liječnici, no nije poznato ima li ozljede opasne po život.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Radi se o ubojstvu i pokušaju ubojstva, a policija je privela osumnjičenog na kriminalističku obradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac kad je upao u stan kod sebe nije imao hladno ili vatreno oružje, već je ženu i muškarca brutalno pretukao. Nije poznato jesu li policajci napadača zatekli u stanu ili su ga uhvatili u obližnjem susjedstvu. 

Prema neslužbenim informacijama portala Dalmacija danas, pretučena žena zadobila je teške ozljede u predjelu glave. Bila je pri svijesti kad je policija došla, te je navodno ispričala kako je u njihov stan ušao mlađi muškarac iz zgrade u kojoj živi i koji je pretukao nju i muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, navodno su muškarca pronašli izvan stana u zgradi, vjerojatno na stubištu, a ženu u stanu. Očevid su zato radili na stubištu i unutar stana.

Prema njezinoj priči, neslužbeno doznaje Dalmacija danas, kada je napadač napustio stan ona je u krvi uspjela dopuzati do susjeda koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Solin ubojstvo

Motivi stravičnog zločina za sada nisu poznati, a policija i forenzičari su do kasnih noćnih sati tražili dokaze u stanu. Navodno su naišli na tragove provale u stan.

Zgranuti stravičnim događajem, stanari su u četvrtak navečer bili bez riječi, svi su u nevjerici prolazili pored policajaca i ulazili u svoje stanove. Navodno nitko od njih nije čuo nikakvu galamu ili buku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.