Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac u kući kod Čakovca našao tijela svoje majke i brata

None Foto: Foto:ZlatkoVrzan 2

Majka (86) i sin (51) preminuli su tijekom posljednja tri dana. Muškarac je umro prvi i to od pothlađivanja, a žena je preminula nakon njega zbog hipoglikemije

U Ivanovcu pokraj Čakovca, u ponedjeljak poslijepodne u kući su pronašli majku i sina mrtve u krevetu.

Kako nam je potvrdila policija, oko 14 sati, muškarac je u kući u Ulici Josipa Broza Tita pronašao tijela svoje majke (86) i brata (51). Obavijestio je policiju koja je utvrdila da nema znakova nasilja i kaznenog djela, pišu Međimurske novine.
 

Foto: Foto:ZlatkoVrzan

Majka i sin preminuli su tijekom posljednja tri dana. Muškarac je umro prvi i to od pothlađivanja, a žena je preminula nakon njega zbog hipoglikemije, to jest, niskog šećera koji može biti koban za dijabetičare.

Razgovarali smo i s mještanima kojima nije jasno kako su majka i sin preminuli tako iznenada, kažu da im se činilo da je sve u redu.

 

Komentari (143)
  • Užas. Znam da ovo nije najbitnije, ali svjetlo*, ne svijetlo. Naši novinari su stvarno banana.

    31. 12. 2018,   17:09
  • Mještanima se činilo sve u redu, ali im nije nikome palo na pamet da ih obiđu... Susjed više definitivno nije susjed, danas ti je susjed samo najbliži neprijatelj...

    31. 12. 2018,   19:32
  • Žalosno, prežalosno da ljude nitko od susjeda ili rodbine nije obišao tri dana. Možda bi se spriječila tragedija. Na žalost, manje više svi brinu svoju brigu, a ne susjedovu.

    31. 12. 2018,   20:02