Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Međimurje: U zamrzivaču našli tijelo djevojke nestale 2000.?

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Nestali.hr 8

Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu

Sve o stravičnom slučaju čitajte u velikom SPECIJALU

Policija je potvrdila da je u subotu u mjestu Palovec pronašli mrtvu ženu. Prema neslužbenim informacijama tijelo je pronađeno u zamrzivaču.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobili smo poziv iz Hitne. Zamjenica županijskog državnog odvjetnika i policija provode istragu - rekla su u PU međimurskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Emeđimurje piše da je navodno riječ o nestaloj Jasmini Dominić.

- Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj - rekao je Martin Dominić otac Jelene Dominić 2011. godine za Večernji list.  Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.

Foto: Nestali.hr

 

Komentari (91)
  • Ovaj novinar bi lako mogao biti predsjednik Hrvatske.

    16. 2. 2019,   19:41
  • Kako kontam obitelj je sve znala, skrivali su je jer se radi o nasilnoj smrti i da počinitelj ne bude kažnjen. Bit će da je jedan član obitelji denuncirao skrivanje zločina.

    16. 2. 2019,   18:48
  • Članak nedorečen i nepotreban ako nema osnovne podatke o temi. U kojem i čijem zamrzivaču je nađeno tijelo i gdje je taj zamrzivač stajao punih 18 godina, u roditeljskom domu ili negdje drugdje.

    16. 2. 2019,   19:25