Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Labinu oštetili čak 11 auta: 'Bacali su tegle, probili gume...'

None Foto: Snimio čitatelj 19

U noći s petka na subotu uništeno je desetak auta u Labinu u ulici Karla Kranjca. Stanari su u razgovoru s mehaničarima i limarima štetu procjenili na oko 200 tisuća kuna

Grozno je što su učinili, bacali su tegle za cvijeće po novim autima, skoro svakome su probušene gume. Nekima su razbijena stakla, a susjedu su mi pokušali ukrasti radio iz auta. Nasreću nisu uspjeli, rekao nam je čitatelj. 

Foto: Snimio čitatelj

- Ulicom po noći harali su mi vandali i uništili 11 auta, a nitko nije ništa čuo niti vidio. Čak se alarmi nisu oglasili. Odmah smo zvali policiju, a nakon što je završio očevid, mehaničare i limare koji su štetu procjenili oko 200 tisuća kuna - izjavio je. 

Istarska policija rano ujutro je zaprimila dojavu od vlasnika jednog oštećenog vozila da su mu probušene gume.

Foto: Snimio čitatelj

U Ulici Karla Kranjca u Labinu policija je izašla na mjesto događaja i utvrdili su da je tijekom noći oštećeno ukupno 11 automobila, od čega su dva auta stranih registarskih tablica, a jedan riječkih. Policijski službenici obavili su očevid. Na nekima su razbijena stakla i oštećene karoserije, a na većini vozila su probušene gume.

Policija traga za počiniteljima, te pozivaju građane ukoliko imaju bilo kakve informacije da se jave na broj 192, ili iste mogu poslati mailom na istarska@policija.hr 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

None Foto: Snimio čitatelj 19

 

Komentari (30)
  • e lijepo kad ih uhvate sve baciti negdje na dobrotvorni rad i neka i zadnju kunu odrade i zarade za te popravke auta

    30. 12. 2017,   19:18
  • A šta drugo reči OLOŠ i ništ koristi...

    30. 12. 2017,   19:36
  • trebaju i limari nesto zaraditi

    30. 12. 2017,   19:27