Obavijesti

News

Komentari 53

U lisicama pred suca: Brutalno prebio majku (21) dvoje djece?

U lisicama pred suca: Brutalno prebio majku (21) dvoje djece?
1

Požega: Muškarca sumnjiče da je nevjenčanoj supruzi (21) i majci njegovo dvoje djece, nanio teške ozljede. Pukla joj je slezena, te su je morali odmah operirati. Uz to, zadobila je i ozljede glave i prsišta

VIDEO

Policija je u Općinsko državno odvjetništvo u Požegi u petak oko 13 sati privela muškarca (40) kojeg se sumnjiči da je teško pretukao svoju nevjenčanu suprugu staru 21 godinu. Dok je čekao zapisnik, skrivao se u lisicama iza vrata policijskog kombija. Sudac istrage će odlučivati o određivanju pritvora.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

04:19

Podsjetimo, mlada žena, inače majka dvoje djece, teško je pretučena u srijedu poslijepodne, te je zatražila pomoć na Hitnoj u Požegi. Prebacili su je na Intenzivnu njegu gdje su joj nakon pretraga utvrdili unutarnje krvarenje, pukla joj je slezena te su je odmah operirali. Pukla joj je slezena, a osim toga zadobila je i ozljede glave i prsišta, te je trenutno na odjelu kirurgije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija je u četvrtak privela muškarca kojeg sumnjiče za premlaćivanje, obavili su kriminalističku obradu, te ga predali pritvorskom nadzorniku.

Susjeda: U tri godine rodila mu je dvoje djece 

- Koliko znam ta je mlada žena našem susjedu došla s 19 godina, i u tri godine mu je rodila dvoje djece. Čula sam da ju je pretukao i teško ozlijedio, to je strašno - rekla je jedna od susjeda u ulici gdje živi žrtva premlaćivanja. 

U pokušaju da doznamo što se konkretno dogodilo i zbog čega je mučki pretučena žena pokušali smo razgovarati s najbližim susjedima. 

I ranije je bilo nasilja u obitelji?

- Ne bih znala što se tamo dogodilo, za to sam saznala na internetu. U ovoj ulici susjedi slabo komuniciraju uglavnom se sve svodi na klimoglav u znak pozdrava i ništa više, čak si ni prezimena ne znamo - rekla je žena iz susjedstva.

Doznajemo i da je ta obitelj otprije poznata nadležnim službama zbog obiteljskih nesuglasica, te da je i ranije bilo nasilja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.