Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U naplatne kućice stavljaju kamere jer blagajnici kradu

None Foto: Siniša Hančić

U HAC-u sumnjaju da neki zaposlenici storniraju račune za kamione, a onda upisuju da je kroz naplatu prošao auto. Razliku stavljaju u svoj džep

U Hrvatskim autocestama sumnjaju da neki njihovi zaposlenici koji rade na naplatnim kućicama kradu novac od cestarina, piše Večernji list. Uočili su da neki radnici imaju do deset puta više prekucavanja odnosno da storniraju račune za npr. kamione, a onda u računalo upisuju da je kroz naplatu prošao automobil. Razliku u cijeni stavljaju sebi u džep. Zato će u naplatne kućice postaviti nadzorne kamere kako bi kontrolirale zaposlenike. U HAC-u nisu rekli koliko će kamera kupiti i gdje će ih sve postaviti, ali su naglasili da je nova oprema vrijedna 2,7 milijuna kuna.

Komentari (10)
  • lopovi banditski....

    6. 9. 2009,   21:15
  • Kad u naplatnoj kucici drpnes 20 kuna ne primijeti se , a ti si mozes kupiti 2 kile kruha, a kad drzavi drpnes 20 milijuna kuna , isto se ne primijeti,samo sto si mozes kupit luksuznu jahtu!!!!

    6. 9. 2009,   22:08
  • bilo bi lijepo da se kamere ugrade na čelo političara,pa da vidimo koliko i kako oni kradu... ne bi im se vidjelo lice...samo ruke... ;)))

    6. 9. 2009,   21:02