NOVI BROJ Naučite kako pripremiti sočnu i ukusnu piletinu punjenu najfinijim nadjevima od povrća, mesa i sira
U novom broju Skuhatćute: Sočna i punjena piletina!
U subotu 14. rujna ne propustite novi broj Skuhatćute, najboljega kulinarskog tjednika samo uz 24sata za 1,99 kuna.
U novom broju donosimo vrhunske recepte i trikove za pripremu najsočnije piletine punjene mesom, povrćem ili sirom. Doznajte kako se pripremaju nezaboravni deserti od jabuke te naučite sve o omiljenoj francuskoj slastici, flanu od kreme i karamele. U specijalu vam otkrivamo 16 najboljih recepata iz cijelog svijeta za slane i slatke fine i meke knedle. Upoznajte Nadiju Santini, najbolju kuharicu u svijetu u 2013., i kuhajte najbolje tradicionalne talijanske specijalitete prema njezinim receptima.
Ne propustite novi broj u subotu na kisocima samo uz 24sata!
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku