Obavijesti

Promo sadržaj

U Novom Zagrebu otvorena još jedna moderna Zabina poslovnica

U Novom Zagrebu otvorena još jedna moderna Zabina poslovnica
3

U srijedu je u Zagrebu svečano otvorena još jedna preuređena poslovnica Zagrebačke banke. Poslovnicu odlikuje suvremen dizajn, digitalizacija te mogućnost ocjene usluge i bankara

U srijedu je u Zagrebu svečano otvorena još jedna preuređena poslovnica Zagrebačke banke. U modernoj poslovnici u novozagrebačkom naselju Siget klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja,  obavljati transakcije i dobivati savjete.

Zaba je poslovnicu u Resselovoj otvorila prije točno 40 godina, a danas ju odlikuje suvremeni dizajn, otvorenost, povezanost 24-satne zone i poslovnice te vizualno odvajanje zone za brze transakcije i savjetničke zone. 

“Ova je poslovnica na usluzi preko 17 tisuća naših klijenata. Zato nam je drago da smo im osigurali ovaj funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati financijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Za sve to na raspolaganju im je 28 djelatnika poslovnice na čelu s direktoricom Vedranom Čulo Gusić”, poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke. 

Posebna pogodnost preuređene poslovnice koja se nalazi u Resselovoj ulici 4 je i besplatan wi-fi te što klijent odmah nakon obavljene transakcije može ocijeniti uslugu i ostaviti povratnu informaciju. Poslovnica je  prilagođena osobama u invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne osobe. U poslovnici je i 24-satna zona u kojoj se mogu obaviti transakcije  u bilo koje doba dana ili noći, a sastoji se od dva bankomata – isplatnog i uplatno-isplatnog, dnevno noćnog trezora kao i uređaja za zaprimanje bezgotovinskih naloga za plaćanje. Osim toga, nastavljamo i s digitalizacijom poslovnica: proširen je set usluga i dokumenata koji se digitalno potpisuju, a u poslovnici je uveden digitalni sustav promoviranja na ekranima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Povodom svečanog otvorenja preuređene poslovnice Zagrebačka banka tradicionalno je donirala i vrtiće u susjedstvu. Tako je članica Uprave Dijana Hrastović dodijelila donaciju dječjem vrtiću Sopot i dječjem vrtiću Siget

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive