Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U pogonu za otpad našli ručnu bombu: 'Mogla je biti tragedija'

Sreća je da je naš djelatnik zapazio bombu u kontejneru prije negoli je otpad s bombom došao na traku za razvrstavanje. A na traci radi šest ljudi, rekao je Novica Ljubičić direktor 'Zelenog grada'

Prije desetak dana u pogonu za razvrstavanja otpada šibenskog Komunalnog poduzeća 'Zeleni grad' u kanti korisnog otpada koje su 'komunalci' pokupili sa zelenih otoka u Šibeniku bila je ručna bomba, piše Šibenski.

- Sreća je da je naš djelatnik zapazio bombu u kontejneru prije negoli je otpad s bombom došao na traku za razvrstavanje. A na traci radi šest ljudi, moglo je doći do strašne tragedije. Ne želim vjerovati da je netko od građama namjerno podmetnuo bombu u kontejner. Odmah smo zvali policiju, došli su pirotehničari i zbrinuli eksplozivnu napravu - rekao je Novica Ljubičić direktor 'Zelenog grada'.

Iz policije kažu kako je riječ o ručnoj bombi M-91 koju su policijski pirotehničari deaktivirali i spremili u skladište do uništenja.

Komentari (4)
  • Sumnja mi pada na "predsjednika" M&K kluba Radošić, kako bi bilo da Policija navrati k njemu te pretresom kuće nađe još pištolj kojeg nelegalno posjeduje i hrpu ubojitih sredstava koje je maznuo od tko zna koga ? A lijepo sam ga upozorio da taj pištolj odmah i što prije odnese u MUP jer će netko nastradati, a na Facebooku je stavio krivotvorenu "dozvolu" za nošenje istog !

    2. 3. 2019,   13:13
  • Ko zna ko ju je zagubio 🤣

    1. 3. 2019,   14:21