Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'U političkoj povijesti nema značajnije osobe od Beljaka'

Komentari (27)
 • Gospodin Beljak je čudo od čovjeka. Bio je obični kokošar koji iz automobila pajserom, sa 28 godina, krade autoradiokazetofone. Postao je predsjednik nekada super uspješne hrvatske stranke. I zajedno sa Stazićima, Đujićima, Jovanovićima i Marasima, naciji drži prodike o moralu. Priznali mi to ili ne, gospodin Beljak zaslužuje čestitke. On je jedini koji se može pohvaliti ovakvim strelovitim uzletom na političkoj sceni nakon "nestašne" prošlosti, kada je volio upotrebljavati pajser. A zapravo, pravo je pitanje: kakvi su to ljudi koji su gospodina Beljaka izabrali za predsjednika hss-OVACA.

  15. 10. 2019,   22:20
 • kujunđa,lako za beljka...kad ćeš ti počet radit posaa za koji si debelo...plaćen...

  15. 10. 2019,   19:20
 • Jednom ministru nije primjerena ovaka bahatost.Stvarno Kujunđić nekad prelazi granice dobrog ukusa.Neka se čovjek vrati svom zvanju a ko ministar je loš.U Splitskoj bolnici čekate na preglede po 2go .Znači da zdravstvo i njegov sustav ne funkcijonira.Baš me zanima sa čime se bude pohvalija.

  16. 10. 2019,   07:53
 • Beljak je strucna osoba, razumije se u tehniku, dosta lako dolazi do nje, trebalo bi njega za ministra zdrastva, on bi opskrbio bolnice preko noći sa svim mogucim aparatima, s kasetofona bi pacijentima svirala lagana glazba. Drug tito bi ih pozdravljao s crno bijelih televizora marke rudi cajevec. Dakle ja sam za Beljka, a vi?

  15. 10. 2019,   19:35
 • Nisam zadivoljna Kujundzicem, dapace, ali umisljenku Beljaku je metnul na suho..

  15. 10. 2019,   21:00
 • Beljak je fenomen. Od provalnika jajare do nasljednika S. Radića. Uistinu neizbrisiv trag će ostaviti u povijesti Hrvata. Jedini mu je u ravni učo iz borova sela peđa matić.

  15. 10. 2019,   18:59
 • Kujundžuić napada branitelja Beljaka. Gdje je on bio dok je Krešo bio na prvoj crti obrane, dok su mnogi njegvi kolege isto tko bili na prvoj crti obrna, spašavali živote, sjekli udove u rovovima, išli s ratiša na ratište,...razboljeli se , stradali, poumirali, Dr Kujundžić se usavršavao, zarađivao vani,....sad svima popuje, veći je domoljub od Tuđmana i veći vjernik od Pape. Od sebe je napravio pompoznog klauna.

  16. 10. 2019,   07:35
 • Samo sto je jos uz beljaka trebao nabrojati milanovica ,marasa i beeeeeeru....Hehehehehehe...

  15. 10. 2019,   20:12
 • Ma svi ste vi isti.. ako se mene pita, nazalost ne pita.. neko posebno znacenje nema nitko..Oni u saboru bjeze iz sabora, ko vrag od tamjana. Kakvo znacenje da imaju onda za one koje oni kako kazu, navodno zastupaju.. Jedino da su politicki uhljebi .. Nego, nesto se vise ne izvjestava -ne pise i ne spominju kazne saborskih uhljeba za nedolazenje u Sabor.. Dva tri puta ih kaznili, ako uopce, kosku bacili gradjanima -izvolite glodjite proslo ispod radara.☺.

  15. 10. 2019,   19:01
 • Zato što si ti Kujundžiću neuki i drski lopovski silajđija, kojemu se posrećilo ulaskom u HDZ, biti nitko i raditi ništa, u ratno doba dok smo mi na prvim linijama krv pišali, to ne znači da neki mlađi od tebe, sa školama kakve imaju, ali spremni promjeniti društvo na bolje, trebaju biti tvoj predmet sprdnje! Zapamti Kujundžiću da će ti svako tvoje nepoštenje i ruganje slabijima od tebe, Majka priroda vratiti trostruko! Mogu još samo pljunuti na tebe, ne muči me brisanje komentara.

  15. 10. 2019,   19:57