Obavijesti

News

Komentari 28

U Poreču njemački ovčar izgrizao dvije curice

U Poreču njemački ovčar izgrizao dvije curice
4

Njemački ovčar po imenu Kevin izletio je iz dvorišta i izgrizao dvije sestre Leu (11) i Luciju (12) koje su se rolale ispred njegove kuće

VIDEO

Njemački ovčar u nedjelju poslijepodne nešto prije sedam sati u porečkom naselju Finida istrčao je iz dvorišta i nasrnuo na sestre Luciju (12) i Leu (11) Škaro koje su još sa desetero djece bezbrižno uživali na rolama. Lucija koja inače svira flautu, teže je ozlijeđena. Ima prijelom lijeve ruke i više razderotina po ruci, dok je njena mlađa sestra Lea na sreću prošla samo sa modricom na desnoj ruci i bedru. Lucija se liječi u pulskoj Općoj bolnici.
- Bilo nas je petnaestak. Rolali smo i pas je iznenada skočio na nas. Jedva sam nekako pobjegla i zvala upomoć. Uplašila sam se, ma ne mogu vam ni reći kako. Još me je strah – kaže prestravljena Lea. Baka Cvita nije mogla sakriti suze.
- Psina ih je svalila na pod. Da gazdarica nije brzo dotrčala i otjerala psa, on bi ih rastrgao. Obje unuke su mi izgrižene. Lucija je još s tatom u bolnici – priča i plače baka Cvita. Vlasnici njemačkog ovčara koji je napao djecu iz susjedstva Ecio i Orijeta Popović vidno su šokirani.
- Najradije bi da me nema. Kevin je inače miroljubiv pas, a djeca ga katkad preko ograde znaju gađati kamenčićima i možda je zato reagirao. Išetao je kroz otvorena vrata. Bacila sam se na njega da ga otrgnem od djevojčice – priča Orijeta, dok njen suprug Ecio sa žaljenjem priča o svojem 3-godišnjem ljubimcu koji je napao susjedove djevojčice.
- Slabo mi je došlo kad sam vido što je moj pas učinio. Djevojčicu sam odmah odvezao u bolnicu i stalno sam u kontaktu s liječnicima i njenim roditeljima. Pomoći ću im koliko bude trebalo. Žao mi je, ne mogu drugo ništa reći. Samo da joj ožiljci ne ostanu. Siguran sam da ću psa dati uspavati iako mi je Lucija rekla da pozdravim Kevina i da budem dobar prema njemu – priča utučeni vlasnik psa Ecio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora