Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U poslovnoj zgradi u Sl. Brodu osvanule slike Tita i Jovanke

None Foto: Boris Gajdukov/24sata 6

NITKO IH NE DIRA Ne zna se tko je plakate polijepio u prizemlju i suterenu poslovne zgrade tzv. Milovićke kao ni što je njima želio postići. Fotografije tijekom dana nitko nije taknuo

U prizemlju i suterenu bivšeg poslovnog tornja 'Đure Đakovića', poslovne zgrade u Slavonskom Brodu poznate i kao Milovićka, u četvrtak su osvanuli plakati i fotografije Tita, Jovanke Broz s porukama 'Bratstvo i jedinstvo', 'Druže Tito samo piši orat ćemo i po kiši', 'Smrt fašizmu, sloboda narodu', 'Trst je naš', 'I poslijeTita Tito', i sl. 

Foto: Boris Gajdukov/24sata

Što je autor ljepljenjem htio poručiti zasad ostaje nepoznato, kao i radi li se o svojevrsnoj provokaciji ili nečemu drugom. Ako mu je cilj bio privući pažnju građana onda je uspio. Mnogi dolaze u 'Milovićku' jer u toj poslovnoj zgradi svoje urede i poslovne prostore imaju privatne gospodarske tvrtke, Policijska uprava i dr. 

Plakate i fotografije tijekom cijelog dana nitko nije niti pokušao ukloniti.

Komentari (696)
  • "Domoljubi" govori li vam ovo nešto? Narodu je već kun purac vas i vaše vladavine. Sve ste uništili, a narod se dobro sjeća nekih boljih i ljepših vremena. Dobro se zamislite nad ovim.

    22. 3. 2018,   18:13
  • Za Brozovo vrijeme je bilo čak 16 000 zaposlenih u ĐĐ. a sada je nekih 940. Tuđmanizam gori od komunizma dokazano.

    22. 3. 2018,   17:45
  • pavelić poklonio istru i dalmaciju italiji, TITO i partizani vratili hrvatskoj........NE ZABORAVITI

    22. 3. 2018,   21:06