Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U restoranu je ubio Hrvaticu? 'Radila je za nas. U šoku smo'

None Foto: Marius Becker/DPA/PIXSELL 2

Našli dva mrtva tijela: Policija sumnja da se par posvađao i da je bivši dečko pratio ženu u podrum. Pucao je u nju, a zatim je ubio i sebe. Žena je u restoranu radila povremeno kao konobarica...

U restoranu u Kölnu su u petak navečer pronađeni mrtva žena (50) i mrtav muškarac (49). Prema policijskom izvješću, žena je radila u restoranu kao konobarica. Oko 19.10 sati otišla je u podrum po piće.

Njezin bivši dečko je u restoranu bio gost i slijedio ju je. U podrumu je pucao u ženu i ubio ju. Onda je ubio sebe.  

Two dead bodies in restaurant in Cologne | Autor: Marius Becker/DPA/PIXSELL Foto: Marius Becker/DPA/PIXSELL

Fenix magazin piše da je riječ o restoranu 'Paul’s' koji je dugi niz godina u vlasništvu obitelji Đerek. Od članova obitelji doznaju da je ubijena Hrvatica N.V. Obitelj vlasnika restorana sumnja da je došlo do svađe para nakon čega je muškarac pucao na ženu. 

DPA javlja da je počinitelj porijeklom iz Hrvatske. 

- U šoku smo. Žena je radila u restoranu kao ispomoć, bila je jako draga i pouzdana osoba - rekla je vlasnica restorana za 24sata.

Komentari (140)
  • Ubojicu najoštrije kaznit, kako mu takvo što nikad više ne bi palo na pamet. Kad ja kažem da onoga tko odluči oduzeti sebi život, ništa ne može spriječiti da oduzme još nečiji, onda me rafalno gađaju minusima. Paliiiii!!!

    16. 4. 2018,   13:04
  • musliman?

    16. 4. 2018,   12:37
  • rijetki su ti koji su se usrecili sa ženom tj ženama !

    16. 4. 2018,   19:00