Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Rotterdamu otkazan koncert zbog opasnosti od terorizma

Gradonačelnik Rotterdama potvrdio je da je blizu mjesta gdje se trebao održati koncert pronađen kombi španjolskih registracija u kojem su bile plinske boce. Vozač je uhićen

Večerašnji koncert američkog rock benda  Allah-Las u nizozemskom gradu Rotterdamu otkazan je zbog opasnosti od mogućeg terorističkog napada, javlja BBC.

Gradonačelnik Rotterdama Ahmed Aboutaleb na konferenciji za medije kazao je kako su dojavu o mogućem napadu u noćnom klubu koji može primiti više od 5000 posjetitelja dobili od španjolske policije.

''Zbog policijskog upozorenja morali smo otkazati koncert Alla-Lasa. nema smisla da dolazite u Maassilo. Ispričavamo se zbog neugodnosti. Uskoro ćemo dati više informacija'', napisao je bend u izjavi.

Gradonačelnik je potvrdio i da je blizu mjesta gdje se trebao održati koncert pronađen kombi španjolskih registracija u kojem su bile plinske boce. Vozač je uhićen.

Zasad nije poznato je li kombi povezan s mogućim napadom. Na mjesto događaja izašli su pirotehničari i antiterostička specijalna jedinica.

 

Nova prijetnja stiže samo tjedan dana nakon terorističkih napada u Španjolskoj u kojima je ubijeno 15 i ranjeno 120 ljudi.

Komentari (28)
  • "Gradonačelnik Rotterdama Ahmed Aboutaleb", "rock bend Allah-Las".......ode Europa u MP3....

    23. 8. 2017,   23:18
  • Za svaku i najmanju sumlju na teroristički napad deportirati 10000 izbjeglica. Pa će se međusobno počet odavat sami...I stvar terorizma riješena...

    23. 8. 2017,   22:59
  • Multikulturizam , trebaju nam muslimani ,arapi i crnci po europi ...

    24. 8. 2017,   05:44