Obavijesti

News

Komentari 188

U samo 15 sekundi su zgrabili 3000 kuna iz kioska i zbrisali

U samo 15 sekundi su zgrabili 3000 kuna iz kioska i zbrisali
6

Mladići su tijekom pljačke bili maskirani kapom, kapuljačom i šalom preko lica, no nisu računali na to da nadzorne kamere postoje i ispred kioska. Policija ima otiske

VIDEO

Dvojica mladića u dobi od oko 25 godina upala su u petak u 21.53 sata u Tobacco Smart shop na Aveniji Dubrava u Zagrebu.

Pokretanje videa...

24sata 00:42

Dok je jedan s pištoljem u ruci držao na nišanu prestravljenu djelatnicu (19), drugi je odmah pohitao do blagajne, otvorio je i uzeo novac. Na snimci nadzorne kamere iz kioska vidi se da je razbojnicima, dok su bježali, ispadao novac . No to ih nije smelo niti su se zaustavili, nego su pobjegli s plijenom u nepoznatom smjeru.

Policija ima njihove otiske prstiju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na izlasku je jedan od pljačkaša rukom, na kojoj nije nosio rukavice, primio kvaku na vratima pa policija ima i njihove otiske prstiju.

Tijekom pljačke bili su maskirani kapom, kapuljačom i šalom preko lica, no nisu računali na to da nadzorne kamere postoje i ispred kioska.

Naime, samo 13 minuta ranije mladiće je snimila druga kamera kako ležerno šetaju pored kioska. Odjeveni su u istu odjeću u kojoj su uletjeli u kiosk. Nisu maskirani te im se vide lica pa se vlasnik kioska nada kako će ih nakon objave fotografija netko prepoznati i dojaviti policiji. Pretpostavlja da su pljačkaši izviđali situaciju i pripremali se za pljačku.

- Apeliram na sve građane koji imaju neke korisne informacije da ih jave policiji na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju - kaže vlasnik.

Razbojnici su prosječne visine, jedan je bio odjeven u svijetlu, kratku, zimsku jaknu, tamne hlače i crne cipele. Na glavi je nosio tamnoplavu kapu s bijelim rubom. Drugi počinitelj je bio odjeven u radnu odjeću, tamnoplavi radni kombinezon, ispod kojega je imao tamnu majicu s bijelim prugama. Imao je tamnoplavu kapu i šal, a na nogama crne, radne cipele.

''Ovo je treći put u šest mjeseci da su me opljačkali''

Šokirana zaposlenica odmah je nazvala policiju, koja je uzela snimke s obje nadzorne kamere.

- Ovo je već treći put u šest mjeseci, koliko radim ovdje, da su me opljačkali. Čini se da su promatrali kiosk jedno vrijeme jer su točno znali gdje je blagajna - rekla nam je djelatnica. Policajcima je od šoka znala reći samo da su u pitanju dvojica razbojnika. Kiosk se, kaže, nalazi na zabačenom i slabo osvijetljenom mjestu, a radi do 23 sata. Nada se da će ih policija uskoro uhvatiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto