Obavijesti

News

Komentari 78

U školi su ga tukli i vrijeđali, a onda je odlučio postati žena

U školi su ga tukli i vrijeđali, a onda je odlučio postati žena
3

Brandon Morrison (17) iz Kalifornije svakodnevno je trpio uvrede i udarce ostalih učenika iz razreda. S 15 godina odlučio je postati žena. Sada se zove Brittney

VIDEO

Tinejdžer kojeg su vršnjaci u školi stalno zlostavljali kaže da mu se život potpuno promijenio otkad je postao žena.

Brandon Morrison (17) iz Kalifornije svakodnevno je trpio uvrede i udarce ostalih učenika iz razreda. Zbog toga je pao u depresiju i bio u strahu od odlaska u školu. No otkako je postao plavokosa Brittney Kade njegovo samopouzdanje je naglo poraslo, a sada mašta o karijeri modela i nalasku prave ljubavi, javlja Daily Mail.

- Prije nego sam postao Brittney život mi je bio jadan, ali se sada osjećam pozitivno kad razmišljam o budućnosti. Htio bi upoznati nekog s kim ću provesti život - kaže Brittney i dodaje kako želi postati model i dokazati svojim zlostavljačima da je nisu uspjeli slomiti.

Dugonoga Brittney kaže da je od malih nogu osjećala da ne pripada tijelu u kojem je rođena.

- Shvatila sam to sa 3-4 godine dok sam se igrala lutkama, igračkama za djevojčice, a ne dječake. Potiskivala sam sam te osjećaje - kaže Brittney.

Njezina majka Staci Morrison (33) bespomoćno je gledala kako joj se kći bori sa svojim identitetom i sve viša tone u depresiju.

 - Vidjela sam što se događa još kad je bila mala, kad bi oblačila moje štikle ili željela da joj kupim haljinu. Boljelo me to - govori majka.

Stvari su iz godine u godine bile sve gore. Školski vršnjaci su je tukli, vukli za kosu, gurali. Toliko je bila u strahu da je s 15 godina odlučila napustiti školu i obrazovati se kod kuće.

Godinu dana ranije majci i očuhu je otkrila da je transeksualna osoba. S njihovom punom potporom, kad je napunila 15 godina počela je uzimati  ženske hormone. Zasad još nije odlučila hoće li se podvrgnuti i operaciji promjene spola.

Njezina transformacija, fizički i karakterno, je zadivljujuća. 

- Postala je motovirana, puna samopouzdanja, zna se suprotstaviti drugima. Njezina osobnost je posve drugačija - govori majka. Ipak nisu svi dobro prihvatili njezinu odluku da promijeni spol. Biološki otac je se zbog toga odrekao.

Unatoč svoj patnji koju je proživjela, Brittney ne žali ni za čim.

-  Tolike sam godine provela slušaućii druge koji su mi govorili kako da se ponašam, kako bi trebala izgledati i što bi trebala voljeti, no otkad sam se pomirila sa svojim pravim ja, osjećam se puno slobodnije i bolje. Izbacila sam toksične ljude iz svog života. Uzbuđena sam zbog svega što mi budućnost nosi. Željela bi svima koji su se našli u sličnoj situaciji  oručiti da nikad ne odustaju - poručila je Brittney.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk