Obavijesti

News

Komentari 64

U školi u Goli nema nastave jer se trebao vratiti nasilni učenik

U školi u Goli  nema nastave jer se trebao vratiti nasilni učenik
1

U osnovnoj školi Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji nema nastave zbog povratka suspendiranog učenika, poznatog po nasilničkom ponašanju

VIDEO

U osnovnoj školi Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji u petak nema nastave. Nastavnici su došli na posao, ali dio djece nije došao u školu, a dio onih koj su došli, roditelji su došli po njih i odveli ih doma nakon nekoliko sati, potvrdio je ravnatelj škole za ePodravinu.

Prema neslužbenim informacijama, razlog je povratak suspendiranog učenika, poznatog po nasilnom ponašanju. Naime, suspendirani učenik se danas trebao vratiti u školu, što se roditeljima ostale djece nije svidjelo, jer je nasilan prema učenicima.

Suspendirani mladić je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju. Prema priopćenju policije, 15-godišnjak je na ulici galamio, vikao i vrijeđao 39-godišnju ženu, pa je protiv njega podnesen prekršajni prijedlog i poslan dopis Centru za socijalnu skrb. 

Prema neslužbenim informacijama ePodravine, Učiteljsko vijeće donijelo odluku o premještaju dotičnog učenika, no druge škole nisu ga bile voljne preuzeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Učiteljsko vijeće OŠ Gola u skladu s pravilnikom za izricanje pedagoških mjera donijelo je odluku koja u onom trenutku bila najbolja za učenike i djelatnike naše škole - izjavio je ravnatelj.

- Mi razumijemo zabrinutost roditelja za sigurnost djece. Zna se da je osnovna škola obavezna. Ako postoje opravdani razlozi zašto djeca nisu došla u školu, naši će razrednici odreagirati na način da to bude u skladu s pravilnikom za odgoj i obrazovanje - dodao je ravnatelj Hrvoje Matić te dodao da škola zajedno sa županijom radi na rješenju ovog problema. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija
Dubrovački portal tvrdi: Ovo je Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre iz Gradca...
ZABILA SE U NJIH

Dubrovački portal tvrdi: Ovo je Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre iz Gradca...

Albanka je nakon što je puštena iz bolnice u četvrtak odmah uhićena i određen joj je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom