Obavijesti

News

Komentari 40

U Španjolskoj u pljački uhvatili dvije žene s putovnicama RH

Žene su uhićene kada su pokušale ući u stan u centru Zaragoze. Policija ih je privela dok su obijale bravu u ulici Zumalacárregui te su osumnjičene za više provala

VIDEO

Dvije neimenovane žene s hrvatskim putovnicama uhićene su u španjolskom gradu Zaragozi prilikom pokušaja pljačke jednog stana a istražni sudac im je odredio pritvor sumnjajući kako pripadaju bandi koja diljem zemlje obija brave te krade novac i vrijednosti, pišu španjolske novine.

Žene su uhićene kada su pokušale ući u stan u centru Zaragoze, gradu sa 700.000 stanovnika na sjeveroistoku zemlje, navode dnevne novine ABC pozivajući se na izvor iz istrage. Policija ih je privela dok su obijale bravu u ulici Zumalacárregui te su osumnjičene za više provala na tom području u pokrajini Aragón.

Lokalne dnevne novine Heraldo de Aragón pišu kako su one uhićene u sklopu šire policijske akcije u kojoj je privedeno sedam osoba.

Jedna od tih osoba radila je kao spremačica u luksuznoj kući, također u Zaragozi, čija je vlasnica prijavila krađu nakita iz ormara. Spremačica je optužena da je provalnicima otvorila vrata te ih uputila na nakit procijenjen na 350.000 eura i gotovinu u iznosu od 6.000 eura.

Istovremeno su uhićena dvojica muškaraca na trećoj lokaciji u Zaragozi prilikom ulaska u kuću u kojoj se tada nitko nije nalazio.

Prije tjedan dana je policija u primorskom gradu Valenciji uhitila još sedam osoba s hrvatskim i talijanskim putovnicama u dobi od 16 do 22 godine optuženih za pljačke kuća. U kolovozu su u južnim španjolskim gradovima Murciji i Cartageni bile uhićene dvije žene s hrvatskim putovnicama u dobi od 19 i 20 godina zbog sličnih pljački kuća.

U Španjolskoj su ranije znale pljačkati Romkinje s hrvatskim putovnicama koje muškarci razvoze na odredišta gdje prate kada stanari odlaze iz svojih domova.

Hrvatskim državljanima su olakšani boravak i putovanja u Španjolsku nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju u srpnju 2013.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa