Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U splitskoj školi opet se urušio strop, dio djece poslali u kino

None Foto: Tino Jurić/Pixsell 4

Strop se, podsjetimo, u istoj školi urušio i u rujnu prošle godine i pao na učenike šestog razreda. Dijelovi su pali na petero učenika koji su tada lakše ozlijeđeni

U splitskoj Osnovnoj školi Dobri opet se urušio strop, piše Slobodna Dalmacija. Učenici koji su u petak ujutro došli u školu, nisu ušli na glavni već sporedni ulaz, a roditelje i učenike nitko nije dočekao niti im objasnio o čemu se radi, tvrdi jedna majka. 

Roditelji jednog učenika šestog razreda kažu da su problemi sa stropom od četvrtka te da su učenicima rekli da neće biti škole već su ih u petak odveli u kino kao oblik terenske nastave. Ravnateljica je potvrdila da imaju problema sa stropom te da je u tijeku sanacija. 

Strop se, podsjetimo, urušio i u rujnu prošle godine i pao na učenike šestog razreda za vrijeme vjeronauka. Dijelovi su pali na petero učenika koji su tada lakše ozlijeđeni. 

Komentari (4)
  • dok se u Hrvatskoj doslovno urušavaju škole, neka ministarsva i agencije se preseljavaju u ultraluksuzne nebodere i urede.. u nekim ministarstvima se troše mil. kuna na zvučnu izolaciju prostorija.. ljudi, Hrvatska se raspada, a mi gledamo.. jednako smo krivi kao i ovi što nas uništavaju.. pozz..

    7. 11. 2014,   11:21
  • da je ministar obrazovanja mora provodit pola dana u toj školi zasigurno se to ne bi dogodilo.

    7. 11. 2014,   11:24
  • Urušava se cijela država , bježite dok možete

    7. 11. 2014,   11:30