Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Splitu se potukla dva vozača, u Dubrovniku dvojica mladića...

None Foto: čitatelj24sata 2

Na videu se može vidjeti kako su se pohrvali i pali na tlo, nakon čega je mladi vozač starijeg udario šakom u glavu. Ubrzo je sjeo u svoj auto i odjurio dalje

Eno, mlađi je utekao. Netko je lupio u nešto, a sad ne znam što je bilo, čuje se na videu koji je snimio čitatelj.

U utorak oko 16 sati u krugu splitske bolnice (prva i druga fotografija s lijeva) nasred ulice potukla su se dva vozača. Kako nam je rekao čitatelj, potukli su se zbog toga tko će koga pustiti i tko ima prednost prolaska. Obojica su izašla iz svojih automobila i odlučili nesporazum riješiti šakama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na videu se može vidjeti kako su se pohrvali i pali na tlo, nakon čega je mladi vozač starijeg udario šakom u glavu. Ubrzo je sjeo u svoj auto i odjurio dalje.

Slično je bilo istog dana oko 18 sati u dubrovačkoj Vukovarskoj ulici.

- Mladić s bradom zaustavio je Mercedes nasred ceste, izašao iz vozila i na autobusnoj postaji ispred desetak ljudi izudarao mladića u trenirci (slike desno, op.a). Mladić u trenirci pokušao je pobjeći i preko četiri prometna traka - opisala nam je čitateljica koja je poslala video. Dodaje kako ne zna koji je razlog tučnjave. Policija nije dobila dojavu o tučnjavi u Dubrovniku, a u Splitu su izašli na mjesto sukoba, ali nikog nisu zatekli.

Komentari (76)
  • Dva mačka se potukli sinoć u blizini mog dvorišta. Pretpostavlja se da se radi o sukobu zbog teritorija. U tučnjavi nije bilo ozlijeđenih, a svi svjedoci kao i sudionici su se razbježali nakon što je moj pas počeo lajati. Nažalost, bilo je premračno da snimim i zaradim koju kunu.

    17. 4. 2019,   20:03
  • Kad čujem ovu vašu podmuziku na videu, odmah izgubim volju za gledanjem videa..

    17. 4. 2019,   20:16
  • Nadam se da mi vise nece dolazit obavijesti za ovakva sranja

    17. 4. 2019,   20:05