Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U stanu pronašli ženu iz Srbije i njezine dvije blizanke - mrtve

Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija je i dalje sumnjičava. Naime, Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Moguće je i da je otrovala kćeri ili da su umrle od gladi

U stanu u Beču policija je našla mrtvu ženu i dvije tinejdžerice. U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njezine blizanke (18).

Vrata su morali provaliti vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta poznanica obitelji. Blizanke su navodno bile osobe s invaliditetom te su pronađene mrtve na kauču.

PRIVELI MLADIĆA (25) Mladić podrijetlom iz Hrvatske zadavio je sina (2) u Milanu?

Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija je i dalje sumnjičava. Naime, Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama s blizankama. Briga o blizankama očito je za nju bila previše. Još 2017. godine susjeda je pozvala centar za socijalnu skrb koji je tada utvrdio da je situacija u redu.

No susjedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna. Kažu da obitelj nikada nitko nije dolazi u posjet. Majku i blizanke su rijetko viđali, ali su zato često čuli viku i vriskove iz stana. Uzrok smrti se istražuje no moguće je da je Vesna otrovala tabletama sebe i kćeri.

Moguće je i da je Vesna pala, umrla te da su blizanke umrle od gladi, piše OE24. 

Komentari (10)
  • ... kad ti život udijeli sve što ne želiš...muža nasilnika, bolest najmilijih, tuđu zemlju, bez ikoga svoga, prijatelja...

    23. 5. 2019,   09:31
  • Prestrasno

    23. 5. 2019,   11:06
  • Jesu li ovo vijesti za Pupovca , mislim koga to zanima ?

    23. 5. 2019,   10:07