Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U stanu u kojem su bila 3 psića izbio požar: Svi su preživjeli

None Foto: JVP Umag 4

Očevid je otkrio kako je uzrok požara bio kvar na isključenoj ventilatorskoj grijalici koja je bila ukopčana u produžni kabel, a 63-godišnjoj vlasnici stana pričinjena je materijalna šteta

Zbog kvara grijalice spojene na produžni kabel, u nedjelju je 8. rujna u 14,43 sati izbio požar u stanu na drugome katu stambene zgrade u Umagu, dok je žena živi u njemu otišla do grada.

Kako su na Facebook profilu objavili umaški vatrogasci, na intervenciju su poslali osam vatrogasaca s pet vozila, a oni u stanu tada zatekli tri mala psa, od kojih jedan bio u vrlo lošem stanju zbog udisanja dima. Pružili su mu pomoć, a na teren je bio pozvan i veterinar. Srećom pas je ubrzo došao k sebi i veselo se pridružio ostaloj dvojici, napisali su vatrogasci.

Očevid je otkrio kako je uzrok požara bio kvar na isključenoj ventilatorskoj grijalici koja je bila ukopčana u produžni kabel, a 63-godišnjoj vlasnici stana pričinjena je materijalna šteta veća od 50 tisuća kuna.

Komentari (6)
  • Grijanje na +20 ...omg

    9. 9. 2019,   10:42
  • Vjerodostojnija bi bila vijest da je istinita. Napr., Zbog kvara na kabelu grijalice koji su izgrickala 3 psića........

    9. 9. 2019,   10:47