Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U svađi s curom kroz prozor s 10 metara je bacio pekinezera

None Foto: Martina Popovčić/Pixsell 5

Zagreb: Par se svađao, jer navodno djevojka više nije htjela živjeti s mladićem (25). On je tijekom svađe kroz prozor s visine od deset metara bacio njenog pekinezera

Ne želim više živjeti s tobom, rekla je djevojka T. S. (25) dečku T. S. (26). Žestoko su se posvađali u subotu ujutro u stanu na zagrebačkim Poljanicama. Djevojka je izašla iz stana, a ljutiti mladić nikako se nije mogao pribrati. U ruke je uzeo prestrašenog kućnog ljubimca, malu pekinezericu. Bacio ju je kroz prozor s trećeg kata zgrade, s visine veće od deset metara.

- Čuli smo jak udarac. Istrčali smo na balkon. Djevojka je povikala: Ti nisi normalan, okrenula se i ostavila pekinezericu da bespomoćno leži na cesti - rekli su šokirani susjedi. Odmah su pozvali pomoć, koja je došla tek za sat vremena.

- Psić je prvotno ležao kao da je mrtav, tresao se i curila mu je krv. Potom se lagano počeo micati i davati znakove života. Kad je pomoć došla već je dizao glavu - rekla je susjeda Marija. 

Radnici Gradskog skloništa za pse ranjenu pekinezericu odnijeli su na Veterinarski fakultet. Kirurzi su je operirali. Ima slomljenu bedrenu kost i na odjelu intenzivne njege je. Susjedi su rekli da vlasnike psa ne poznaju jer u tom stanu žive tek nekoliko dana.

Komentari (117)
  • Bolji dojam bi ostavio da je kroz prozor bacio sebe...

    18. 9. 2011,   11:51
  • Šta mu je pas kriv

    18. 9. 2011,   12:24
  • danas psa baca sutra ce ljude.jadan pas.zelim mu brz oporavak.

    18. 9. 2011,   12:25