Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U teškoj nesreći na A1 poginuo poznati šibenski restaurator

None Foto: Facebook

U prometnoj nesreći na autocesti A1, između čvorišta Zadar II i Zadar I, u smjeru Zagreba, poginuo je poznati šibenski restaurator i konzervator 44-godišnji Marko Grbelja

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak u 10 sati, na autocesti A1, između čvorišta Zadar II i Zadar I, u smjeru Zagreba, poginuo je poznati šibenski restaurator i konzervator 44-godišnji Marko Grbelja, javlja zadarski.hr.

Grbelja se vraćao s otoka Prvića. Vozio je suprugu (43) i maloljetnu kći (15) u Peugeotu zagrebačkih registracija u smjeru Zagreba, gdje žive. Kolnik autoceste u ponedjeljak ujutro bio je mokar i sklizak od kiše te je vozač izgubio nadzor nad volanom i udario u zaštitnu ogradu autoceste.

Foto: Promo

Nakon nesreće Grbelja je prebačen u zadarsku bolnicu, gdje je oko 13 sati preminuo.

Grbelja je diplomirani konzervator, kipar sa zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti i licencirani specijalist za kamenu plastiku i drvenu skulpturu, a u više od 13 godina obnovio je više od 300 bisera hrvatske pokretne i nepokretne kulturne baštine.

 

Komentari (8)
  • Kad strada neko nepoznat,onda je uvijek kriva neprilagodjena brzina.A kad strada neko poznati,nebo je krivo,pa je bio vlažan i klizav kolnik.Ali to nema veze sa obiteljima stradalih.Njima iskrena sučut.

    28. 6. 2016,   14:08
  • Počivao u miru, obitelji sućut!

    28. 6. 2016,   13:41
  • Što reći već, tuga do neba!!

    28. 6. 2016,   13:45