Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U tučnjavi ga ubo nožem i onda dobio batina u kafiću

None Foto: 24sata

Dvojica muškaraca posvađala su se oko 1 ujutro u kafiću "M" u zagrebačkom Kozari putu. Izašli su van i potukli se. Jedan je izvukao nož i ubo dugog

Dvojica muškaraca posvađala su se oko 1 ujutro u kafiću "M" u zagrebačkom Kozari putu. Izašli su van i potukli se. U jednom trenutku 37-godišnji Ž.M. je izvukao nož i njime ubo u prsa 19-godišnjeg J.B. Nakon toga je pobjegao. Ranjeni J.B. vratio se u kafić i tražio goste da pozovu hitnu pomoć. Nakon nekog vremena, Ž.M. se vratio kako bi provjerio je li mladić uredu. Ljutiti gosti kafića su ga napali i pretukli. Završio je KB Dubrava, dok su J.B. prevezli na Jordanovac. Obojica imaju lakše ozlijede.

Komentari (3)
  • U biti mogu shvatiti goste... posvađali se, otišli se van obračunati šakama, kad nisu mogli riječima, i to je zdrav način od kad je svijeta i vijeka... u najgorem slučaju, dobili bi oba par masnica i to je to.. do trenutka od kad su postali neravnopravni, kad je izvukao ovaj nož... drago mi je da smo ipak osjetljivi ma pravedno, da smo recimo u americi, nakon uboda nitko ne bi reagirao... gosti su ipak rekli, čekaj malo... ako si bio jači s nožem na jednog bez noža, da vidimo da li ćeš biti jači s nožem protiv nas deset!. Respect - na ljutu ranu, ljuta trava.

    31. 10. 2009,   13:17
  • \"Ljutiti gosti kafića su ga napali i pretukli. \" Bravo, tako treba. Kad mu vec policija nece nista, treba uzeti pravdu u svoje ruke.

    31. 10. 2009,   14:31
  • ...ludi ameri bi samo gledali i jošbi platili cugu napadaču,koe su to personnneee!!!!

    31. 10. 2009,   15:34