Obavijesti

News

Komentari 12

U tučnjavi u kafiću pepeljarom izudarao konobara po glavi

U tučnjavi u kafiću pepeljarom izudarao konobara po glavi
1

Međimurska policija sumnjiči 24-godišnjaka s područja općine Kotoriba za nanošenje teške tjelesne ozljede 42-godišnjaku, te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava

VIDEO

Sve je započelo u nedjelju malo iza ponoći u Ulici Stjepana Radića u Kotoribi. Trojica muškaraca su se u kafiću potukla prilikom čega su dvojica ozlijeđena.

Naime, u lokal su ušli 32 -hodišnjak i 24- godišnjak. Od konobara (42) tražili piće za van, a što je on odbio. Nakon toga ga je 32-godišnjak udario šakom u glavu, te je započela tučnjava. U nju se odmah uključio i 24- godišnjak

Sa šanka je 32-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario zaposlenika po glavi. Da bi se obranio, zaposlenik je u jednom trenutku sa šanka dohvatio nepoznati oštar predmet, te je njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo. 

Potom su napadači napustili lokal. Kasnije je 32-godišnjak u pratnji nekoliko nepoznatih osoba zatražio lijećničku pomoć u Kotoribi, a tamo je došao zatražiti pomoć i napadnuti zaposlenik lokala. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja 42-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog prijetnji protiv 28-godišnjaka s područja općine Donji Vidovec. U kaznenoj prijavi je naveo da mu je u nedjelju, 19. siječnja, oko 00,45 sati, nakon događaja u ugostiteljskom objektu, kada je zatražio medicinsku pomoć, u prostorijama ispostave Zavoda za hitnu medicinu u Kotoribi, 28-godišnjak na ulazu stao pred njega prijeteći mu ubojstvom. 

Pošto se 42-godišnjak uplašio za svoj život iz džepa jakne je izvadio raspršivač dozvoljenih neškodljivih tvari „Pfeffer“, te ga raspršio prema 28 i 32-godišnjaku. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje zbog prijetnji. Obvezni prekršajni nalog izdan je 42-godišnjaku, zbog počinjenog prekršaja o nabavi i posjedovanju oružja, te mu je oduzet raspršivač.

Policija također sumnja da su javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način narušavali 32 i 24-godišnjak s područja općine Kotoriba tako što su vikali i galamili, pogrdnim riječima vrijeđali goste i konobara te su gostima sa stola uzimali cigarete. Protiv obojice se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.