Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U tunelu Plasina teretnjak u kvaru, vozi se jednim trakom

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga (DC8) promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle

Zbog teretnog vozila u kvaru, u tunelu Plasina, na autocesti A1 u smjeru Splita vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine, upozorava Hrvatski autoklub (HAK).

Autoceste A1 i A6 Rijeka-Zagreb, Krčki most i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8) promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga (DC8) promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Zbog jakog vjetra vozi se uz ograničenje brzine na: autocesti A1 između između prolaza Vučipolje i vijadukta Božići,  A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić; te na riječkoj obilaznici (A7) na mostu Rječina.

Na Jadranskoj magistrali u mjestu Slano danas u 10 i 14 sati bit će obustavljen promet na 30 minuta, a zatim će se voziti jednim trakom, uz regulaciju semaforima.

 

Komentiraj, znaš da želiš!