Obavijesti

News

Komentari 46

U vagonu pronašli tijelo žene: Silovana je i ubijena kolcem?

Tijelo žene u napuštenom vagonu u Beogradu pronašao je mladić koji je obavijestio skretničare i otišao. Policija ga je ubrzo pronašla, ali smatraju da nije umiješan u zločin

VIDEO

U nedjelju ujutro u napuštenom vagonu na Željezničkoj stanici u Beogradu pronađeno je tijelo žene s brojnim ozljedama. Kako piše Blic riječ je o I. V. (37) iz Zemuna. 

Prema tragovima pronađenim u vagonu ubijena je drvenim kolcem kojeg su pronašli blizu tijela, no tek nakon obdukcije će se sa sigurnošću znati uzrok smrti. 

Ubijena je na glavi i licu imala brojne ozljede. S obzirom na to da je tijelo bilo bez donjeg dijela odjeće policija ne isključuje mogućnost da je I. V. bila i silovana, piše Blic.

Policija je ispitala nekoliko osoba, a među njima i mladića koji je pronašao tijelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On je u vagon ušao oko 10.40 sati u nedjelju ujutru, zatekao je mrtvu i o tome obavijestio skretničare, a zatim otišao prije dolaska policije. Istog dana je identificiran, priveden i saslušan ali za sada nema indicija da je on umiješan u zločin, zbog čega je i pušten - rekao je za Blic izvor iz policije.

Prema do sada prikupljenim podacima, I. V. se u vagon doselila tjedan dana prije nego što je ubijena, a živjela je od novca koji je zarađivala prostitucijom.

- Dan prije zločina je kod nje bio jedan muškarac, koji je otišao oko 14 sati. Ona je poslije toga viđena, posljednji put oko ponoći. Sada je ključno pitanje tko je kod nje bio u noći između subote i nedjelje. Problem je, međutim što su kod nje dolazili i migranti, koje je teško identificirati, i što predstavlja otežavajuću okolnost u istrazi - kaže izvor za Blic.
 

- Rekla nam je samo da je iz Zemuna, da ju je otac izbacio iz kuće i da nije imala gdje doći osim na stanicu. Večerala je s nama u petak. Vidjelo se da je čista, uredna žena ali sa teškim životom, iz kojeg se nije mogla"iščupati". Upozoravali smo je da nije sigurno da tu ostane, da dolaze sumnjivi tipovi, migranti. Ona, jednostavno nije imala drugi izbor - kažu skretničari.

Foto: Ilustracija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag